RETRO RÁDIÓ

Fogadjunk, hogy ezt eddig még nem vetted észre magadon





Vannak dolgok, amiken az ember könnyen átsiklik, ha önmaga megvizsgálásáról van szó. Horoszkópod alapján árulunk el néhány titkot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.03.
felismerés

Minden csillagjegynek van néhány izgalmas jellegzetessége, még ha az adott személy nincs is tisztában ezekkel. Tegyél velünk egy lépést az alaposabb önismeret felé!

A legideálisabb az, ha mind a pozitív, mind pedig a negatív tulajdonságainkkal is tisztában vagyunk Fotó: Getty Images

A Kos nagyon türelmetlen tud lenni és könnyen elkeseredik, ha úgy érzi, mások lassítják. Nyugtalan személyiség, állandóan úton van. Rendkívül hűséges barátaihoz, mindig kiáll mellettük.

A Bika makacs és ambiciózus, nem szereti feleslegesnek tűnő dolgokkal tölteni az idejét. Talán még nem is tudatosult benne, milyen pimasz tud lenni.

Az Ikrek ügyetlensége nehezen felülmúlható. Nem is csoda, hisz mindig rohan és hajlamos rosszkor megszólalni… Ez persze nem feltétlenül rossz, személyiségével könnyen nevetésre bír másokat.

A Rák szeretni való és gyengéd, mindenki tudja róla, hogy jó szándékú, de nem a megvalósítás embere. Hajlamos a depresszióra, frusztrációra, ami kritikussá teszi.

Az Oroszlán vezető típus, amihez szorgalom és erős képzelőerő is társul. Magas követelményeket támaszt önmagával szemben, de a legjobban mégis szeretetre vágyik.

Ha a Szűz fél valamitől, akkor hajlamos megbántani azokat, akik egyébként támogatják. Nem kellene állandóan rettegnie, hogy elhagyják, a gondolatok elfojtása sem megoldás.

A Mérleg az egyensúly és béke megteremtésére törekszik, de hajlamos túlgondolni a dolgokat. Szüntelenül mérlegeli még a legapróbb történések előnyeit és hátrányait is. Szerelmes típus, kerüli a vitát.

A Skorpió titkolózó személynek tűnhet, állandóan egy lépésre van a nyilvánosságtól. Ám ha valaki ledönti az általa emelt falakat, akkor rájön, milyen vad és megszelídíthetetlen személyiség.

A Nyilas spontán és kalandvágyó, de fél elkötelezni magát valami vagy valaki iránt. A környezetében élőknek váratlan helyzetekre kell számítaniuk, ő a bulik lelke.

A Bak könnyen ítélkezővé válhat. Ha nem is fejti ki véleményét, akkor is az arcára van írva, hogy allergiás a hülyeségre, az intellektuális embereket kedveli.

A Vízöntő gyors és jó problémamegoldó, de egyben impulzív és hajlamos meggondolatlan döntést hozni. Nem hisz a második esélyben, a lehetőségekre azonnal reagál.

A Halak a kreativitás és a képzelet megtestesítője, abból kap ihletet, ha elkalandozik az elméje. Spirituális típus, a belső utazásra koncentrál. Szeret arról fantáziálni, hogy több szerelme is van, de ez csak a képzelete, nem azt jelenti, hogy hűtlen.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás