RETRO RÁDIÓ

Nézz egy kicsit magadba, ne mindig másban keresd a hibát!





Némi önvizsgálatra szorul a Rák, esetleg át kell vizsgálnia eddigi véleményét egy fontos kérdésben. Emberi viszonyain is sokat változtathat a mai napon. Ma mindenki érzékenyebb, jóra-rosszra egyaránt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.29.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Pénteken a Merkúr és az Uránusz fényszöge hat, ami bizony jócskán jelez feszültséget. Érdemes tudatosan figyelni arra, mit hogyan fogalmaz meg, különben könnyen azt veheti észre, hogy szerzett magának néhány új ellenséget.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Döntő elhatározásra juthat ma, ami a magánéletére is kihatással lesz. Mivel ez a társát is érinti, mindenképpen konzultáljon vele is az ügyeiről. Ha kihagyná, sértődés lenne a vége. Bízzon a megértésében!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Merkúr és az Uránusz fényszöge feszültséget, idegességet, de a szinte a semmiből kipattanó, zseniális ötleteket is jelez. Igazán jó eredményeket érhet el, ha megfelelően csatornázza az energiáit, és valamilyen jó cél szolgálatába állítja az erejét.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Némi önvizsgálatra szorul, esetleg át kell vizsgálni eddigi véleményét egy fontos kérdésben. Emberi viszonyain is sokat változtathat a mai napon. Ma mindenki érzékenyebb, jóra-rosszra egyaránt.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A mai nap a legjobb lehet a kreativitást és a találékonyságot igénylő tervei megvalósítására. Ma különösen elemében lehet, és olyan élénk színekben tudja ecsetelni pompás terveit, hogy ezzel másokat is meggyőzhet.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A mai nap egy kellemes meglepetést hoz. Olyan emberekről kaphat jó híreket, akiket eddig nem igazán kedvelt. Most egyszerre világossá válhat önnek, mennyi jó ember veszi körül. Ossza meg velük örömét!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma megeshet, hogy ellenállhatatlan vágyat érez a csábításra. Ez az új ismeretség sokat ígérő lehet. Ám, ha még a régit nem zárta le, akkor aligha lesz jó vége a dolognak. Mérlegeljen és döntsön a belső igazságérzete szerint.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Végre ki tudja mondani, mennyire szereti a partnerét. Ezzel nem csak azt érheti el, hogy megállítja azt a konfliktust, ami kettejük közé az utóbbi időben éket vetett, hanem azt is, hogy egészen új alapokra helyezi a kapcsolatukat.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha az életében elegendő pezsgés van, akkor elégedett lehet. A munkájával járó feszültségek sem zavarják mindaddig, amíg ezt megmérettetésnek érzi. A monotónia azonban mindennél jobban bántja. Keressen új utakat!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Változások zajlanak közvetlen környezetében, és ezek bizony az ön életét is merőben más mederbe terelhetik. Mivel megváltoztatni aligha képes ezeket, tegyen meg mindent azért, hogy ön is része legyen a változásnak.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Párkapcsolata új lendületet kapott, és már az ereiben érzi a pezsdülést. Ez sok más dologban is inspirálóan hathat önre. Az Uránusz hatására most kedvet érez, hogy valami olyan dologba vágjon bele, amivel színesebbé, kalandosabbá teheti az életét.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Eddig talán megállta, hogy a háttérből figyelte a munkahelyi csatározásokat. Ma azonban feltámadhat önben is a régi becsvágy. Valóban, ha úgy érzi, hogy valamit ön tud a legjobban, akkor azt tegye is szóvá!





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

Hátborzongató dolgot állít a jövőkutató: 6 év múlva legyőzzük a halált?

Hátborzongató dolgot állít a jövőkutató: 6 év múlva legyőzzük a halált?

Nehéz kihívásokkal kell szembenéznie ma ennek a csillagjegynek

Nehéz kihívásokkal kell szembenéznie ma ennek a csillagjegynek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás