RETRO RÁDIÓ

Ne döntsön ma elhamarkodottan az Ikrek jegy szülötte





Minden jó csak addig tart, amíg megbecsülik. Erre gondolj, ha úgy érzed, valamit veszítesz a jelenlegi helyzeteddel. Talán csak az unalom teszi, hogy másra vágysz. Vagy ami még rosszabb, egy rossz példa.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.27.
horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Mars és a Szaturnusz fényszöge hat. Az előbbi tetterőt, az utóbbi eltökéltséget ad, így most minden hosszú távú tervünkben sikert és áttörést tapasztalhatunk. Viszont türelmetlen is lehet, ha valaki nem veszi ki a részét a munkából, vagy nem úgy, ahogy ön képzeli.

 

Bika (04. 21.–05. 20.)

A feszültség egyre növekszik önben, és a partnere még rá is tesz ma egy lapáttal. De ön is tudja, hogy nem varrhat minden felelősséget az ő nyakába. Van valami, amiért ön is sokat tehet. Valószínűleg tudja is, hogy mi az. Győzze le a makacsságot!

 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Minden jó csak addig tart, amíg megbecsülik. Erre gondoljon, ha úgy érzi, valamit veszít a jelenlegi helyzetével. Talán csak az unalom teszi, hogy másra vágyik. Vagy ami még rosszabb, egy rossz példa.

 

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Szaturnusz jelzi, hogy jó volna, ha nem csak az otthonát, hanem a lelkét is „kitakarítaná”. Tegyen rendet az érzései közt, érje utol magát lelkileg, hogy aztán feltöltődve, tetterejét visszanyerve, hatékonyan tudjon működni a való világban is.

 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A Mars és a Szaturnusz fényszöge igencsak szenvedélyessé teszi a mai napon, még a szokásoson is túltehet! Ez hozhat sikeres munkát, ügyes feladatmegoldást is, de azt is, hogy bizony nem nézi, ki a másik, a főnökének is beolvas, ha a helyzet úgy hozza. Egy kicsit legyen óvatosabb!

 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Mostanság képtelen a lazításra, egyfolytában meg akar oldani valamit. Pedig nem lehet mindig a tökéletességre törekednie. Bízzon kicsit a jó sorsában, és akkor meglátja, maguktól is megoldódnak egyes dolgok. Jobban is, mint gondolná!

 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma ön lehet a nagy rokoni ellentétek jótevő elsimítója. Akár úgy, hogy közvetít két békétlen rokon között, akár úgy, hogy eszébe jut végre felhívni azt, akiről megfeledkezett az utóbbi hónapban. Kevés kell csak, hogy boldoggá tegye.

 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ráérősen telik a napja, hiszen már jó előre előkészített mindent, amire a mai nap során szüksége lesz a munkájában. Most is van mit tennie, és nagyon jó, hogy kapkodás nélkül megteheti. Ma különösen igaz a mondás: hamar munka nem jó!

 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma rengeteg dolga akadhat, még szerencse, hogy váratlan segítsége is lesz a mai napon. Tegye félre a finnyásságot vagy gőgöt, és fogadja el a felajánlott segítséget. Meg fog lepődni, mennyire félreismerte az illetőt, aki adja.

 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Az életet komolyan kell venni, de nem olyan véresen és szigorúan, mint azt ön teszi mostanában. Megszokta, hogy a környezetével vívjon, de ez a viaskodás lehet fesztelenebb is, barátságosabb is. Élcelődjön, oldja a feszültségeket, ne gerjessze!

 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Furcsa helyzetek jellemezhetik a mai napját. Önre azonban jellemző, hogy a legjobban éppen az ilyen körülmények között érzi magát, hiszen a Vízöntőnek minden jöhet, ami különleges vagy szokatlan.

 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma a tapintatossága kerülhet ismét előtérbe. Ön nagy lelki érzékenységről tehet tanúbizonyságot a mai nap során egy konfliktusban, amibe vétlenül s talán kívülállóként keveredik bele. Sikerül is elsimítania a bajt.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás