Mit csinálsz, ha egyedül vagy? Még ez is meg van írva





Ha épp nincs melletted senki, teljesen önmagad lehetsz. Ez az idő hasznodra lehet, de te mégis mit csinálsz ilyenkor? Horoszkópod elárulja!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.08.
egyedüllét

Akár filmezel, játszol vagy énekelsz, esetleg megteszed mindazokat a dolgokat, amelyeket mások előtt nem mersz, a csillagjegyed felfedi titkaid. Lássuk, az asztrológia szerint mit művelsz, ha egyedül vagy otthon.

Mindenki máshogy viselkedik, ha senki sem látja, éppen mit csinál Forrás: Pixabay

A Kos csak olyan dolgokat csinál, amelyek boldoggá teszik. Annyit eszik, amennyit csak akar, ha pedig kiette a hűtőt, megpróbál bulit szervezni a barátaival. Ha nem érnek rá, akkor zenét hallgat és felfrissíti tánctudását.

A Bika élvezi a kényelmet, amíg van otthon ennivaló és wifi, addig az ágyból sem mozdul ki. Többnyire szórakoztató videókat néz, ez számára a pihenés. Ha több ideje van kikapcsolódni, akkor őrült dolgokat csinál, például lelkesítő beszédet mond a tükörképének, szelfiket készít és táncol.

Az Ikrek szeret beszélgetni, ezért amikor egyedül van, akkor körbetelefonálja ismerőseit. Arra is szán időt, hogy a világ összeesküvés-elméletein gondolkodjon, mint például az időutazás és az idegenek. Amikor ezekre ráun, zenét hallgat és elvégzi a házimunkát. Előszeretettel főz valami finomat.

A Rák nem túl kiegyensúlyozott, ha nincs vele valaki. Túlgondol minden zajt, amit a távolból hall, és kirázza a hideg, ha a tévében szellemekről vagy bűnözőkről van szó. Amikor stresszes, sorozatokba és gyorsételekbe fojtja érzéseit. Talán furcsa, de imád félmeztelenül mászkálni a lakásban.

Az Oroszlán sztárnak gondolja magát, filmjeleneket ad elő és táncol, ha egyedül van. Talán megpróbál edzeni, de arra hamar ráun és ha elfárad, szundikál. Imádja a sztárokról szóló sorozatokat, mert azok ugyanolyan drámaiak, mint ő.

Ha egyedül van otthon a Szűz, akkor divatbemutatót „rendez”. Ha eközben megszólal a csengő, akkor úgy tesz, mintha nem lenne otthon. Úgy öltözködik, mint egy díva, és szelfiket készít, de csak magának. Rövid ideig bírja így, szüksége van a barátaira.

A Mérleg meglehetősen lusta, különösen, ha egyedül marad otthon. Lakótársai a nap végén ott találják majd, ahol hagyták, az ágyon vagy a kanapén. Folyamatosan telefonál és ismeretlen emberek profilját nézegeti a közösségi médiában órákon át anélkül, hogy unatkozna.

A Skorpió a telefonon lóg, mindenkit felhív, hogy bejelentkezzen. Szeret napközben szundikálni, éjszaka pedig ébren marad. Szívesen vásárol, örömmel rendel az internetről. Jellemző rá az is, hogy nyitott ajtóval hallgat zenét vagy vesz egy forró fürdőt.

A Nyilast az érzelmei vezetik, ezért amikor zenét hallgat és felcsendül egy szomorú dal, akkor álomba sírja magát, de úgy ébred, mintha mi sem történt volna. Amikor rátör az unalom, akkor táncra perdül és kiveszi az összes ruhát a szekrényből, hogy felpróbálja.

A Bak rendkívül szeszélyes és kiszámíthatatlanul lusta, ha egyedül van otthon. Van, hogy szuperproduktívan indul a napja, de végül fel sem kel, kivéve, ha furcsa zajt hall a házban. Örömmel tekint vissza élete korábbi eseményeire.

A Vízöntő összeesküvés-elméletekkel áll elő vagy pedig olyan helyzeteken gondolkodik, amelyek soha nem fognak megtörténni. Elénekli kedvenc dalait és sokat alszik, ha egyedül marad. Örömmel mozdul ki, úgy érzi, friss levegőt kell szívnia.

A Halak élete kaotikussá válik egyedül. Szeret szunyókálni, de amikor felébred, hirtelen nem is tudja, hogy melyik évben van. Kiborul, ha hirtelen megszólal a csengő. Szeret énekelni, ezért karaokeestét szervez magának és finomakat eszik, mert tudja, hogy nem kell osztoznia senkivel.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás