RETRO RÁDIÓ

Most ki kell mondania a Bikának, amit érez





Itt az idő arra, hogy a Bika végre kimondja azokat a dolgokat, amelyek a legjobban sérelmez. Feltehet kérdéseket, hogy végre elhangozhassanak a várva várt válaszok is!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.10.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a munkájában élheti ki a legjobban kísérletező kedvét, kreatív természetét. Új időszak köszönt be az életébe e téren, meglehet, hogy új főnököt is kap. Mutassa meg neki, hogy mit tud!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Itt az idő arra, hogy végre kimondja azokat a dolgokat, amelyek a legjobban sérelmez. Tegyen fel kérdéseket, hogy végre elhangozhassanak a várva várt válaszok is! Ne féljen, a félelmei is túlzónak bizonyulhatnak az igazság fényénél.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szellemi ingerek, a jó könyvek, a kultúra most igazán fontos önnek, abból töltekezik. A kapcsolatát is akkor tudja igazán élvezni, ha a partnere ebben is igazi partnernek bizonyul. Ha igen, akkor ez most egy valóban ösztönző, izgalmas időszak lehet!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Olyan érzelmi töltéssel indul az új hétnek, hogy szinte sugárzik lényéből a szerelem. Ez a pozitív érzés jó hatással van a munkájára, de az emberekhez fűződő kapcsolatára is. Sokkal elnézőbb, megértőbb.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szüksége van társra, akit elhalmozhat a szeretetével. A Vénusz a segítségére lesz, hogy ki is tudja mondani mindazt, amit érez. A párja érzi, hogy szereti, de ha ezt hallja is, az megsokszorozza a benne szunnyadó érzéseket.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön hosszú távra olyan ember mellett érzi jól magát, aki türelmes, akire felnézhet, aki hűséges. Talán már meg is találta, de még legyen kitartó, mert pillanatnyi akadályok miatt nem igazán tud kibontakozni a kapcsolat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygók könnyűvé teszik most a szerelmi életét. Vonzó, ezért bárkit magához édesgethet, akit csak kiszemel magának. Ha magányos, egy váratlan és véletlen találkozás most sorsszerű fordulatot hozhat az életébe.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Habár egyelőre hajlamos háttérbe szorítani önmagát, ez már nem sokáig maradhat így. Igazán elégedett lehetne, mert a Vénusz egy izgalmas titkos kalandot hoz az útjába. De mintha félne a következményektől, pedig ez nem jellemző önre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Annál inkább nehezére eshet a tisztán látás, minél jobban ragaszkodik a saját akaratához, elgondolásaihoz. Ha jót akar magának, akkor engedjen teret a kedvese igényeinek is! Be kell majd látnia, hogy neki is vannak jó ötletei. A közös tervek megvalósítása most könnyebben megy.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A túlzott önbizalom nem mindig vezet célra. Ötletei ugyan kiválóak, mégis most szerencsésebb lenne, ha alaposan átgondolná terveit, ellenőrizné a lehetőségeit, és gondosan megválasztaná az időpontot, amikor majd a fontos első lépéseket megteszi.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jobban tenné, ha nem vinne mindent haza, és nem zúdítaná minden baját egyenesen a párja nyakába. Neki is megvan a maga gondja, és ön azt ráadásul nem is akarja meghallani.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Eddig olajozottan működő kapcsolatai elakadozhatnak. Ott pedig, ahol eddig uralta a terepet, pozíciója inoghat meg. Egyelőre hagyja, hogy az események haladjanak a maguk útján. A lelke most az álmain keresztül üzen, azért, hogy megelőzhesse a bajt.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás