RETRO RÁDIÓ

A szerelem ma nem könnyíti meg a Bak életét





Nagyon nehéz döntést kell meghoznia ennek a csillagjegynek, most a racionális gondolkodás sem segít.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.14.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Folytonosan kapkod, időhiányban szenved. Talán, ha képes lenne megálljt parancsolni önmagának, és nem folytonosan az akaratát szeretné érvényesíteni, az idő is lelassulna ön körül. Ezt leginkább egy ölelő karban élheti át.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Reggel még nem tűnik túl szerencsésnek az ön előtt álló nap. Szerencsére, ez a reggeli megérzés délutánra eloszlik, s ha lesznek is kellemetlenségei, mégis valahogy jóra fordulhat minden. Mosollyal sok jót elérhet, sok rosszat elkerülhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Megnyugtató lehet a mai nap: valamit elér ma, amire már régóta vágyott. Most egy kicsit sütkérezzen az öröm fényében, amit ez a tény ad. Ne kezdje el magát máris frusztrálni az ebből adódó problémákkal. Lassítson, lazítson!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha végre sikerülne ledobnia magáról azt a téves kényszerét, hogy másoknak megfeleljen, akkor talán végre sikerülhet kibontakoztatnia a saját képességeit is. A várva várt dicséretet is akkor fogja elnyerni, ha mer önmaga lenni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma még nehéz napja lehet, de holnaptól, ha ma ügyes, jóra fordulnak a dolgai. A megoldást ma olyan emberek társaságában találhatja meg, akikkel eddig csak könnyedebb társalgást folytatott. A gondokat ma megoldhatja velük.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön a külső szemlélők szemében maga a megtestesült nyugalom. Nem csoda, ha sokan keresik fel, hogy a véleményét kikérjék magánügyeikben. Adjon tanácsot, de ne sértődjön meg, ha végül nem fogadják meg. Akkor is szeresse azt, aki barát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kicsit elbizonytalanodhat ma a jövőjét illetően. Úgy érzi, hogy minden harc, küzdelem, amit az utóbbi időben folytatott, elfecsérelt energia csupán. Ez koránt sincs így. Szellemileg is rengeteget fejlődött. Ez belépő a jövőhöz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma végre minden a tervei szerint alakul. Felhőtlen hangulatba kerül, és ez a záloga annak, hogy az életét újra beindulni lássa. Az energiák ma szabadon áramolnak, sokkal többet elintézhet egy nap alatt, mint az utóbbi egy hónapban.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kellemetlen helyzetbe hozhatja egy barátja, mert olyat kér öntől, amit nem, vagy csak nehezen tud teljesíteni. Nem könnyű nemet mondani, de egyszer ezt is meg kell tanulnia. És a barátjának is azt, hogy nem kaphat meg mindent.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerelem ma nehéz helyzetbe sodorhatja. Egy választás elé kerülhet, és az érvek és ellenérvek hálójában nem könnyű a döntés. A racionalitás itt nem is segíthet, csak a megérzéseire támaszkodhat. Az érvek nem segítenek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rég volt már olyan szép a napja, mint amilyennek a mait remélheti. Az energiái is visszatértek, és ez talán annak is köszönhető, hogy ismét több időt tartózkodik a szabadban, a napon. A humora is visszatér, mindenkit megnevettet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma végre ismét előtérbe kerülhet az ön romantikus énje, és ez örömmel tölti el a szívét, akár flört, akár komoly a dolog. A lényeg, hogy megadja a módját. A körülmények nagyon fontosak!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás