Kos
III. 21.–IV. 20.
Erre a hétre azt tanácsolják a csillagok, hogy légy figyelmesebb az utazásban és a kommunikációban, valamint kritikusabb a beérkező információkkal kapcsolatban. Az elkövetkezendő pár nap tele lesz zűrzavarral, hamis információkkal. Félreértések, téves következtetések jöhetnek. Ne számíts mások őszinteségére és tárgyilagosságára.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Hallgasd meg a beérkező információkat, de mielőtt bármit is elhinnél, figyelj a megérzéseidre! Ha mégsem mersz a belső hangokra hagyatkozni, úgy jobb, ha megkeresed a barátaidat, akiknek elmondhatod, hogy kétségeid vannak bizonyos témákat illetően. A tanácsuk különösen fontos lesz, ha a jövőről vagy pénzügyekről van szó.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Átmenetileg elakadhatsz a gondolataidban, terveidben, álmaidban. Ez egy természetes szünet, amelytől nem szabad megijedni. A továbblépéshez erőt ad majd, hogy új távlatok nyílnak meg az elkövetkezendő napokban. Amíg azonban ez a pillanat nem jön el, tanácsos tartózkodni a terveid népszerűsítésétől és a kollektív tevékenységektől.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Nem igazán haladnak előre a személyes és a hivatalos ügyeid, ezt pedig el kell fogadnod. Felesleges a sors ellen küzdeni! De ne ess kétségbe és ne csüggedj, ugyanis az élet nem áll meg, minden újraindul, ráadásul jobb irányba. Fontos, hogy ne csalódásként éld meg a dolgokat a szerelemben, a barátságban vagy a hivatásban. Érdemes pénzt spórolni!.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Az emberek a saját tempójukban léteznek, ezt el kell fogadnod, és neked is ezt kell tenned. Miért is várnál valakire és miért idegeskednél miatta? Éld úgy az életedet, ahogyan neked jó. Nagyon fontos számodra az otthonod. Tegyél rendet, lazulj és dőlj hátra a kedvenc kanapédon, ne izgulj a szerelem miatt! Később marad idő arra is!

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Az utóbbi időben érezhetően megerősödött a kapcsolatod a szerelmeddel, így a napokban végre megejtheted azt a komoly beszélgetést, amelyet oly régóta tervezel. Könnyen lehet, hogy a szerelmetek hamarosan teljesen új szakaszba lép. A mindannapokban a szokásosnál nehezebb lesz elválasztani a valósat a képzelettől. Néhány napon belül tisztázódik a helyzet.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Sok minden történik a belső világodban, ám ez még jó is. Ebben az időszakban bármilyen problémát több oldalról is meg tudsz vizsgálni. Előbújnak a jellemed legjobb tulajdonságai, aminek örülni fognak a körülötted lévő emberek, te pedig hálás leszel, hogy ennyi szeretetet kapsz. Használd ki ezeket a napokat, mert valaki érdeklődik irántad!

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ez a heted minden eddiginél fényesebben és sikeresebben fog alakulni, ráadásként tele leszel önbizalommal. Élvezd a példátlan népszerűséget, és bátran flörtölj azokkal az emberekkel, akik érdekelnek. Persze, jobban jár mindenki, ha független személyekről van szó, mert a féltékeny párok miatt még sok problémád lehet.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Elveszíthetsz valami fontosat – kulcsot vagy egy dokumentumot, esetleg ékszert –, de hamarosan megtalálod. Addig is, vegyél egy mély levegőt, és használd a memóriád. A magánéletedben elérheted lassan, amire mindig is vágytál, ebben azonban megakadályozhat az adott szavad. Idegeskedés helyett légy türelmes, várd ki a kedvező helyzetet.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Minél nagyobb a verseny, te annál energikusabb és motiváltabb vagy. És ez nagy előny a többiekkel szemben, csak őrizd meg a kitartásodat! Ebben az időszakban senki sem tud majd ellenállni a nyitottságodnak és a barátságosságodnak. Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem, hogy új, érdekes és kedves emberekkel ismerkedj meg!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Nagyon kevés a pénz, ezért ideje tenni valamit. Kapcsold be az agyad eddig nem használt részeit, mert most szükség lesz rá! Így gyorsan orvosolhatod a helyzetet. Ha félsz a versenytől a magánéletedben, akkor ezeket a gondolatokat gyorsan dobd is ki, ugyanis ellenállhatatlan és hihetetlenül vonzó vagy!

Halak
II. 20.–III. 20.
Egy szeretett személynek nagy szüksége van a támogatásodra, ezt pedig készen leszel megadni neki. Tele vagy energiával, és szó szerint bármit elbírsz. Kérdezd meg a szeretteidtől, hogy vannak, lehet, meglepődsz. Ha túl sokáig gondolkodsz azon, hogy mit és hogyan mondj a kedvesednek, a végén nem teszi meg a kívánt hatást, sőt, el sem hiszi.