Kos (03. 21. – 04. 20.)

Enyhül a feszültség, és igazán elemében van. Ez annak is köszönhető, hogy végre úgy érzi, nem kell hadakozni a világgal, maguktól is működnek a dolgok, haladnak az ügyek. Ha friss a kapcsolata, szép szerelmi vallomásban lehet része.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A párkapcsolati konfliktusok feloldásához sokkal több megértést kell mutatnia. A szokott határozottság jót tesz, amikor a külvilágban kell küzdenie az érdekeiért, de a párjával való viszonyt aláássa. Bátorítsa inkább a másikat, hogy megossza önnel a gondjait!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valahogy harmóniában telik az egész nap. Úgy érzi, a helyén van, és minden más is megtalálta a helyét a világában. Élvezze ki a boldogságot, és az önfeledt órákat a párjával!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Remek napot tölthet együtt a családdal. Ha a nyaraláson vannak, most minden percét élvezni fogják az együtt töltött időnek. Nincs ez mindig így, hisz minden család nagy alkalmazkodást kíván. Most viszont mintha mindenki egy irányba tartana.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kihívások és izgalmas fejlemények alakítják mai napját. Hallgasson belső sugallatára, és kövesse ösztönös megérzéseit! Ahhoz, hogy eligazodjon a mai nap eseményei közt, az intuíciójára kell hallgatnia, akkor nagy sikereket érhet el.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A jegyébe lépő Vénusz miatt a gondolatai a szerelem és a magánügyek körül forognak, hangsúlyossá válnak az érzelmi kötődések. Pozitív, segítőkész barátokra van szüksége, akikkel jól érzi magát.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne szorongjon olyan dolgok miatt, amelyeket úgysem tud megváltoztatni. A nyári napok kulcsgondolata az ön számára a pozitív gondolkodás, és hogy megtapasztalja, ezzel bevonzhatja a jót az életébe.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Munkahelyén pozícióharc dúl, és hamar az események középpontjában találhatja magát, jóllehet csak mellékszereplőként. Ez esetben ennek csak örüljön, és véleményalkotás helyett ön csak mosolyogjon, bólogasson! Ez nem a gyengeség jele.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Romantikus nyári nap vár önre. Vágyakozzon bátran, a szerelmi álmok valóra válnak. Szervezzen közös programot kedvesével, vagy ha szingli, a barátaival menjen szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érezhető változások és meglepő események történnek, amelyek megváltoztatják véleményét az élet komoly dolgairól, sőt, akár olyan élmények is érhetik, amik változtatnak hitén, spirituális beállítódásán.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A kapcsolatépítés központi jelentőséget kap életében, és most sokra viheti néhány ismerős segítségével. Rendkívüli intenzitással éli meg a különböző találkozásokat, és most igazán boldoggá teszi egy vidám, bensőséges, romantikus találkozás.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Párja szokatlan tervvel állhat elő az estére. Hagyja magát elcsábítani, jobban fogja magát érezni, mint gondolná. Próbáljon meg lazítani, szüksége van a kikapcsolódásra.