RETRO RÁDIÓ

A Halak ma érzelmi befolyás alá kerül





Ön azonban sohase hagyta, hogy ebbe bárki is beleszóljon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.30.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szokatlan tervekkel áll elő valaki, ami először ellenállást vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan magában a javaslatot. Lehet, hogy ez új lehetőségeket jelent önnek, ami végül hasznára válik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Változtathat a szerelmi életén úgy is, hogy ahhoz nem kell új párt keresnie. Sok mindent meg is beszélhet a partnerével: ő éppoly nyitott a változásra, mint ön. Csak talán zárkózottabb. Beszélgessenek kettesben!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Plútó szembenállása miatt több intenzitásra számíthat a kapcsolataiban. Fontos beszélgetésekre kerülhet sor, amikor olyan kérdéseket tisztáz a másikkal, amik sok félreértést okoztak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem ártana másokat is meghallgatnia, mielőtt őket is érintő komoly döntéseket hozna. A környezetével amúgy sem ártana többet törődnie mostanában, mert sok erőt tud nekik adni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem várt bonyodalmak támadhatnak, ahol is szükség lehet az ön találékonyságára. Ha most ügyes a megoldásban, azzal egyengetheti a saját útját a jövőt illetően. Ne hallgassa el a véleményét, álljon ki az igazáért!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön eléggé bölcs, hogy belássa, ha hibázott. Mégis nehéz a hibáival szembe nézni. Most lehet, hogy nem ússza meg, nem tudja tovább „kozmetikázni” a dolgait. Minél előbb tisztázza magát, annál hamarabb gyógyulhat meg a lelke.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold és a Plútó szembenállása miatt ma előfordulhatnak szenvedélyes viták, heves kitörések, féltékenység is akár, de ezek mind a kapcsolat fejlődését szolgálják, és segítenek tisztázni a mélyben megbúvó konfliktusokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jó lenne, ha végre egyértelműen cselekedne, mert most mindent csak összezavar azzal, ha kapkod, és meggondolatlanul reagál. A várva várt fordulat az életében akkor fog elkövetkezni, ha végre tudja az irányt, amerre indulna.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma túlságosan elragadják az indulatai. Ráadásul pont azzal szemben, akit a legjobban szeret, s akire a leginkább kell támaszkodnia. Ne vágja maga alatt a fát, legyen mértékletes, és belátó a szeretetben!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ez az elmélyült gondolkodás napja. Ön levegős jegy, elsősorban szellemi ember. Az alkotás a lételeme, de elsősorban nem fizikai szinten. Valamiben ma élenjáró gondolatai lehetnek, amiket meg kell osztania másokkal.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki nagyon szeretné befolyásolni önt, elsősorban érzelmi téren. Ön azonban sohase hagyta, hogy ebbe bárki is beleszóljon. Most is idegesíti a tanács. Jól is teszi, ha nem hallgat rá, csak saját magára.





Ezeket olvastad már?
„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás