RETRO RÁDIÓ

Kimerültnek és gondterheltnek érezheti ma magát a Nyilas





Ezek az érzések most nagyon betaláltak, ennek a csillagjegynek meg kell tanulnia selejteznie.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.26.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Harcias kedvében lehet, ami nem is meglepő: valaki fenyegeti, szóval tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adjon hangot a kétségeinek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatja az erejét. Néha ennyi is elég a baj elhárításához.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

El kellene gondolkodnia azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedetei. Persze mindig mindenre találhat érveket. A fő persze, hogy önmagát meg tudja győzni. De ne úgy, hogy elaltatja a lelkiismeretét, mert az később visszaüthet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehéz feladat elé állíthatja ma a sors. Ön azonban nem az a fajta, aki ettől megriad. Most végre megmutathatja, mennyi önben a kurázsi, milyen fából is faragtatott. Ha jól cselekszik, a nap végére nagyot nő az önbizalma.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha álmot látott, hallgasson a benne rejlő üzenetre. A Hold ma megvilágíthatja lelke mélységeit. A megértés a jövőjét is befolyásolhatja. A sugallatok megmutatják önnek a követendő utat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma megnyerő és biztos modorával, határozott kiállásával sokakat maga mellé állíthat. Még a versenytársai is felnézhetnek önre. A példamutatás azonban több mint puszta reklám. Azt is gondolja meg, amit mond és ez adja meggyőző erejét!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szépség, a harmónia jegyében telhet a napja. A harmóniát azonban ne úgy értse, mint valami végtelen nyugalmat és semmittevést. Azt sohasem adják ingyen, most is meg kell küzdenie érte. Szeretettel, odaadással.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szervezős, tervezős, beszélgetős időszakot él át. A racionális dolgok most fontosabbak, mint az érzelmiek. Sőt, az utóbbiak szinte riasztják is. Pedig, ha nem törődik a szeretteivel, az ön energiái is elfogynak, hiszen ez ad önnek energiát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Úgy érezheti, az utóbbi időben kissé elhanyagolják szerettei, barátai. Kesergés helyett inkább tegye meg ön az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogja, hogy korántsem feledték el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint ön.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kimerültnek érzi magát: így is van, hisz nagyon sok terhet vet magára, a dolgai már kezdenek elúszni. Mielőtt teljes lenne a káosz, próbálkozzon meg a selejtezéssel. Kezdheti mindjárt az otthonában. Engedje be a levegőt, meglátja, ez minden szinten érezteti majd hatását.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A karrierépítés és a család talán most kevésbé férnek össze, mint valaha. Mégis, meg kell értetnie a családjával, hogy az ő érdekükben is lett olyan törtető. Szokatlanul jó lehetőségei vannak, éljen velük! A család majd megbékél.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénzügyek miatt lehetnek komoly vitái partnerével. Próbáljon meg legalább ön uralkodni az indulatain, ha már a kedvesétől ezt nem is várhatja el. Hűvös nyugalmával jó eséllyel megfertőzheti őt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A baráti kapcsolatai sokkal többet jelentenek önnek annál, semhogy holmi ostoba viták miatt feladná őket. Ezt vegye figyelembe, mielőtt kenyértörésre kerülhet sor. Mosolyszünet lehet. De a jó többet nyom a latban, mint a rossz.





Ezeket olvastad már?
Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás