RETRO RÁDIÓ

Zádorék olyan kávét pörkölnek, amilyet a magyarok szeretnek!





Zádor Attila és felesége, Éva 20 éve fogtak bele családi vállalkozásukba, amelyen belül 10 éve döntöttek úgy, hogy saját pörkölésű kávét készítenek, olyat, amilyet a magyar ember kedvel és az ő szájízük szerint való. A Zádor Kávé Budapesten és az egész országban elérhető webshopon keresztül is.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2022.04.08.
Zádor Kávé magyar kézműves pörkölés

Zádor Attila és Éva először kávégépekkel foglalkozott, majd megunván a multikínálatot, elkezdték keresni azt a kávét, amit szívesen tennének a gépeikbe, elnyerve ezzel a magyar emberek tetszését is.

„Csináljuk meg a saját kávénkat, ami nekünk ízlik! Ezt döntöttük el 10 éve. Az első év a kísérletezéssel telt. Közel 300 magyar emberen, legyen az orvos vagy takarítónő kísérleteztük ki a robusta–arabika keverék blond kávénkat. Megszületett a Luna, a Prestige és a Róma, amely díjnyertes lett” – mesélte Éva, aki büszkén mutatta a Hungexpón tartott Sirha Budapest 2022 Innovációs Termékversenyen csomagolás kategóriában II. helyezést elért, ehető kukoricatányérjukat és -poharukat, amelyből mi is kóstolhattuk a méltán díjnyertes Rómát.

Zádor Éva: egy Lunát megkóstolsz? Fotó: Metropol/FE

A magyarok a savmentes kávét szeretik, ezt kísérleteztük ki, és mind a mai napig a mi szájízünk szerint készítjük a kávéinkat, amelyek 2 hetes pörkölésűek, és alacsony hőfokon végezzük a kézi pörkölést. A kávék jutazsákokban érkeznek hozzánk, és nem rakomány-teherhajók aljáról, ládából, tele kövekkel. A minőség az első számú, de szerencsére árban is fel tudjuk venni a versenyt a multikkal.” Éva állítását a tesztvásárlás alapján teljes mértékben alá tudjuk támasztani. És ha már így van, miért ne innánk a saját kávénkat?

Íme, a díjnyertes ehető kukoricatányér és -csésze Fotó: Metropol/FE

A Zádor család kávéjához a kispesti Boldog Föld Bolygó Barát Csomagolásmentes Boltban is hozzájuthatunk olyan kiszerelésben, amiben csak szeretnénk! A XIX. kerületi Pannónia út 32. szám alatt a kézi pörkölésű Luna, Róma és Prestige mellett a koffeinmentes és instant Zádor Kávét, valamint a vízzel is készíthető Zádor Forró Csokit is megtaláljuk.





Ezeket olvastad már?
Béla Bácsi várja a vendégeket kóstolni, akár minden héten!

Béla Bácsi várja a vendégeket kóstolni, akár minden héten!

Egy kis egészséges nassra vágysz? Itt találsz nyers vegánt is!

Egy kis egészséges nassra vágysz? Itt találsz nyers vegánt is!

Vadraguleves házilag – éttermi tálalásban

Vadraguleves házilag – éttermi tálalásban

Böbi mami sós babkája – medvehagymával, sonkával és sajttal

Böbi mami sós babkája – medvehagymával, sonkával és sajttal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás