RETRO RÁDIÓ

Ilyen az igazi karácsonyi életérzés a Nándori Hüttében - Videó!





Budapest karácsonyi vásár nélküli tereiben szívmelengető ünnepi hangulattal, kürtős kaláccsal vár mindenkit a Nándori Hütte a Rádayban.



Megosztás
Szerző: Fodor Erika
Létrehozva: 2020.12.20.
IX. kerület Nándori Hütte

Ebben az évben nincsenek adventi vásárok, üres a Vörösmarty tér, a belváros nagy sétáló-és bevásárlóutcái. Ezt a szomorkás hangulatot szívmelengető fényekkel, ízekkel, igazi karácsonyi életérzéssel dobja fel a Bakáts tér és a Ráday utca sarkára kitelepült Nándori Hütte.

Kürtős kalács és krampampuli a karácsonyi hangulathoz (Fotó: Metropol)

Robi faszénen süti a kürtős kalácsot, és már a tészta feltekerése közben megkérdezi, a hagyományos ízesítésűek közül kérünk, vagy készítsen esetleg egy sós-karamellás kesúdióst, esetleg egy oreo-kekszest?

-Szerettük volna az emberek szívébe visszahozni a karácsonyi hangulatot, vagy legalább is pótolni ennek hiányát. Ezért települtünk ki a kis sütőnkkel, alkoholmentes forralt borunkkal és a krampampulival, karácsonyi fényekkel. Van, aki csak megáll gyönyörködni, és megköszöni, hogy gondoltunk erre, a kicsik a szánkónál fotózkodnak, majd a testvéreikkel elmajszolnak egy kürtős kalácsot. Nekünk is jó ezt látni – mondja Robi, miközben az olasz eredetű krampampulival kínál, amelyet a krampusz szóból az ördögök italának is neveznek, de nem kell félnünk tőle, mert csak alkoholmentes finomságokkal, déligyümölcs különlegességekkel van tele.

De jó, hogy ez van! (Fotó: Metropol)

A Nándori Hüttében csomagolt süteményekhez is hozzájuthatunk, de aki még tovább akarja fokozni a karácsonyi látványt, ízeket és hangulatot, az a Nándori Cukrászdából elvitelesen még számtalan ünnepi élményt és süteményt hazavihet.

Mogyoróssy Mariann megmutatta az ünnepi díszbe öltöztetett kétszemélyes tortákat (Fotó: Metropol)

-Vannak karácsonyi mignonjaink, és kétszeletes tortácskáink az ünnephez öltöztetve, a hagyományos bejgli és karácsonyi édes-sós sütemények teljes választéka elérhető nálunk. A saját sütink a Nándori szelet, de az elmúlt 10 évben háromszor is mi nyertük az ország cukormentes tortája címet, és figyelünk azokra, akik valamilyen egészségügyi probléma miatt nem fogyaszthatják az eredeti alapanyagokból készült édességeket. Számukra is bőséges a választék – számol be Mogyoróssy Mariann cégvezető arról a tényről, amiről mindenki saját szemével is meggyőződhet.

A Nándoriban minden készen áll az ünnepre (Fotó: Metropol)

Mi már meggyőződtünk, és láttunk másokat is, milyen örömet szerez nekik a Nándori Hütte kedves gesztusa ebben a covidos ünnepi időszakban. Aki karácsonyi hangulatra vágyik a szabadban, irány a Ráday utca!





Ezeket olvastad már?
Medvehagymás sauté gombával és csirkecsíkkal

Medvehagymás sauté gombával és csirkecsíkkal

Hamis somlói – Így mentsük meg a húsvétikalács-maradékot!

Hamis somlói – Így mentsük meg a húsvétikalács-maradékot!

Béla Bácsi várja a vendégeket kóstolni, akár minden héten!

Béla Bácsi várja a vendégeket kóstolni, akár minden héten!

Egy kis egészséges nassra vágysz? Itt találsz nyers vegánt is!

Egy kis egészséges nassra vágysz? Itt találsz nyers vegánt is!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás