RETRO RÁDIÓ

Ezeket soha ne csináld szilveszterkor, mert rosszul jársz!





Idén valószínűleg még az újévi fogadalmak is másképp hangzanak. Minden bizonnyal a legtöbben azt kérik majd, hogy ne kapják el a Covid-vírust, ill. hogy tűnjön is el a Föld felszínéről. De biztos előkerülnek a szokásos fogadalmak is: lefogyok, munkahelyet váltok, stb. Ezekkel azonban vigyázzunk!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.31.
különös szilveszter

Az “új év, új én” típusú fogadalmak csak akkor működnek, ha komoly az elhatározásunk, és nem várunk arra, hogy az évszám elvégzi helyettünk a munkát. Összeszedtük, mi az, amit biztos, hogy ne tegyünk nagy szilveszteri felbuzdulásunkban.

1. Ne mondjunk fel!

Szilveszterkor ne hívjuk fel a főnököt, elmondva neki, hogy valójában mit is gondolunk róla és a munkájáról. Azt se ilyenkor közöljük, hogy munkahelyet váltunk, hacsak nem karácsony előtt fixáltuk le, hogy az új helyen biztos alkalmazni fognak minket.

2. Ne alakítsunk együttest!

Senkit sem akarunk elkeseríteni, de csak azért, mert szilveszterkor van bátorsága elénekelni egy Bon Jovi slágert, az még nem jelent belépőt a híres zenészek világába. Ne ringassa magát abba az álomba, hogy januárba már be se megy az irodába, mert addigra már ön lesz a magyar Britney Spears. Mert ha ez nem jön össze(és erre nagy az esély), akkor nagyon nehéz lesz elkezdeni a munkát az új esztendőben.

3. Ne kössünk pánikházasságot!

Az egyedülállóknak kifejezetten nehéz az ünnepi időszak. Nem elég, hogy sokat vannak egyedül, de a karácsonyi asztalnál is kapnak sajnálkozó pillantásokat, és a nagyi is gyakran használja ezt az alkalmat arra, hogy házasságra buzdítsa felnőtt unokáját. Ezt elviselni nagyon nehéz, de ez ne befolyásoljon senkit. A január elsején pizzát hozó futárt nem kötelező elcsábítani annak reményében, hogy jövőre már ő ül mellettünk az ünnepi családi asztalnál.

4. Ne elsején kezdjük a diétát!

Fotó: Northfoto

Aki nem fogyni akar, az hízni, vagy legalábbis egészségesen étkezni. Bármi is a kitűzött cél, csak lelkiismeretfurdalás és kudarc lehet az eredménye, ha aznap kezdjük el, amikor fáradtak vagyunk, mert későn feküdtünk le, és amikor tele van a lakás finomabbnál finomabb maradékokkal.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás