RETRO RÁDIÓ

Meglepetések a Kosoknak, ellenségből lesz a szerető





Vigyázzon, mit beszél! Olyasvalakit bánt meg, akit nagyon nem kellett volna.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.21.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyasvalakit bánt meg ma csípős szavaival, akit pedig nagyon nem kellett volna. Az illető, bár ellenségnek tűnik, valójában nagyon is a javát akarja. Jobb, ha mielőbb kiengeszteli. Még jó barátok, üzlettársak vagy szeretők lehetnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jó hangulatban van, mert végre elérte azt, amire vágyott: az ön kezében van az irányítás. Ám kétes nyeremény ez: majd meg fogja látni, hogy néha bizony jobb lenne védtelennek lenni. Egyelőre élvezze a hatalmat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mindig ön az élenjáró a szellemi dolgokat illetően a munkahelyén. Folyton kitalál, meglátja a kézenfekvő és egyszerű megoldásokat. Javaslataival ma elkápráztathatja a főnökeit is. Jó úton halad a magasabb pozíció felé.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Boldog és nyugalmas napra számíthat, egész nap mosolyog. A vidámsága ragadós: a környezetében is mintha kisütne a nap. Az erejéből még arra is telik, hogy estére valami finomságot süssön a családjának.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szép, csendes és nyugodt napra számíthat. Ha ezt a csendet és nyugalmat sikerül fénnyel és szeretettel telítenie, akkor gyönyörű béke honolhat ön körül. Egyéb esetben csak úgy érzi, hogy unatkozik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem halogathat tovább egy döntést, amit már régóta mérlegel magában. A kedvese is régóta rágja már a fülét valamiért. Vagy a háza táján vált halaszthatatlanná egy munkálkodás, javítás, vagy felújítás. Lehet, egyszerre több téren.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Megint el van havazva, ki sem lát a munkájából. Sajnos ez azzal is járhat, hogy már a kedvesét is elhanyagolja. Ne sértődjön meg, ha zokon veszi ezt öntől.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jó oka van azt remélni, hogy hamarosan emelkedhet a ranglétrán. A fizetésemelésben is bízvást bízhat, de ha ez ügyben kételyei vannak, beszéljen még ma a főnökével! Egy biztos: több pénzt csak több felelősséggel járó munkáért adnak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A munkahelyi konfliktusokat most megédesítheti valami szerelmi románcféle. Azért gondolja meg jól, mennyire merül el a kalandban. Merthogy kalandnál többre aligha számíthat. Nem lenne jó, ha jobban fájna, mint amennyire jó volt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valahogy túlontúl visszahúzódó, hogy nem mondjuk, magának való lett mostanában. Lehetséges, hogy ez jelenlegi munkaköréből is adódik. Azért akkor is ápolja a kapcsolatait, ha nincs momentán szüksége rájuk.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, elvesztette az irányítást a dolgok fölött. Bele kell törődnie, hogy bizonyos munkákban már nem ön dönt, egyes ügyeket kivettek a kezéből. Jobban jár, ha ezt belátva, nem is akarja már beleártani magát ezekbe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A taktikai érzék most kevésnek bizonyulhat. Sokat számít az is, hogy a kollégái, főnökei mennyire szeretik önt, vagy hogy mennyire bíznak meg az ön szakmai tudásában.





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás