RETRO RÁDIÓ

Eljött az ideje a flörtnek, ma kezdj ki a hivatalnokokkal!





Egy ártalmatlan mosoly, egy kis figyelmesség segítheti előrelendülni ma a Vízöntőket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.27.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Régóta halogatott valamit, aminek végre a végére járhat. A megoldás talán egyszerűbb és kézenfekvőbb is, mint remélte volna. A megtalálásában egy rokona, talán a testvére is a segítségére lehet ma.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Váratlan ajánlatot kaphat, hirtelen nem is tudja, mit kezdjen vele. Egyelőre semmit. Jobb, ha még alszik rá egyet, mielőtt kimondaná a döntését. A mérlegeléshez egy barát tanácsait is kikérheti.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold a Rák jegyében jár. Magánéletében kedvező változásra számíthat. Hosszú idő után rátalálhat önre a szerelem. Ez akkor is így van, ha már van társa: ez esetben vele találhatnak újra egymásra.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jó tanácsokat kap egy régi barátjától. Feldobódik, és teljesen új színben látja a világot, melynek hatására egy új terv körvonalazódik lassan ki az elméjében. Egyelőre azonban még ne borítson fel mindent, csak kezdjen el egy másik szálat is élete szövedékében.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Túl makacs, pedig előbb-utóbb be kell majd látnia, hogy másoknak is lehet igaza. A világ tele van újdonsággal, önnek sem kellene mindig a régi megoldásokhoz ragaszkodnia. Hová lett a rugalmassága? Legyen szemfülesebb!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold ma még a Rák jegyében van. Ez a nap a párkapcsolatáról szól. Elégedetlenkedik, de ezt meg kell osztania a kedvesével is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszi ezt. Ne vádaskodjon, csak sorolja el a tényeket!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön kifejezetten jó barát, nem is csoda, ha a barátságát sokan fontosnak tartják, és mindent megtesznek azért, hogy a szívébe zárja őket. Tartson azonban mértéket: ne várjon el túl sokat, és ne ígérjen olyat, amit nem tud betartani!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Merészebb, erősebb és önbizalommal teltebb, mint amilyen az utóbbi években volt. Ennek köszönhetik, hogy hamarosan új fordulatot vesz az élete, sorsának kereke nagy lendülettel indul be. Ne feledkezzen el a régi támogatóiról sem!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön mindig is nyitott volt az új dolgokra. Mondhatni, nyitottabb, mint a régiekre. A munkahelyén is elvállal egy olyan feladatot, melyet eddig senki nem mert. Ön ebben is úttörő és útmutató lehet. Bátran jelentkezzen a feladatra!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az utóbbi időben sok dologról le kellett mondania, de a célt szerencsére nem tévesztette szem elől. És az a fontos. Ha lassítják is a körülmények, hamarosan új lendületet vesz a sorsa.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Régóta halogatott ügyeit ma egy csapásra elintézheti. A hivatalnokok ma különösen barátságosak és mosolygósak önnel. Ha ön szingli, akár még flörtölhet is egyikükkel, ha önnek is tetszik az illető.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Átgondolt és megfontolt minden cselekedetében. Ráébredhet arra is, hogy felül kellene vizsgálnia bizonyos kapcsolatait, mert egyesek túlságosan is a kihasználják. Nem kell szakítania, csak figyelmeztesse őket!





Ezeket olvastad már?
Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

A 47 éves Emőke másfél hónap alatt 7 kilót fogyott, pedig többet eszik, mint előtte

Hátborzongató dolgot állít a jövőkutató: 6 év múlva legyőzzük a halált?

Hátborzongató dolgot állít a jövőkutató: 6 év múlva legyőzzük a halált?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás