Nem csak a kinézetet, hanem a viselkedésbeli jellemzőket is lehet csábítónak találni. Sőt, ezek a személyiségjegyek általában még jobban fel is keltik a nők érdeklődését! Lássuk, mi a vonzódás alapja

Forrás: Pixabay

Ha külsőségek, akkor tudj róla, hogy az arcszőrzet szexi! Bár sok férfi nem szereti a fájdalmas a nyírást, olykor a vele járó viszketést, a nők mégis buknak a szőrös pasikra. Nem kell nagy szakállat növeszteni ahhoz, hogy érettebbnek lássanak. Jó hír, hogy hasonló jelentőséggel bír a férfiakon lévő testszőrzet is. Talán nem meglepő, de a nők számára vonzó a tónusos testalkat. Az izmos vádli, váll, kar már a ruházaton keresztül is észrevehető. Ezek jelzik, hogy a partner fizikailag aktív, aminek az egészségmegőrzés szempontjából is fontos szerepe van.

Akkor sem kell aggódni, ha teljesen máshogy nézel ki! Térjünk át a belső tulajdonságokra, amelyek még inkább számítanak, főleg egy komoly kapcsolatnál. A nők imádják a humort és ha valaki képes jól elmesélni egy sztorit. Ha pedig a férfi viselkedéséről van szó, nem árt, ha tud főzni vagy segít a házimunkában.

Vonzóvá tesz a magabiztosság is, hát még az intelligencia! Az érdekes, informatív beszélgetések csak még izgalmasabbá teszik a partnert. Igaz ez arra is, ha a férfi szenvedélyesen rajong valamiért. A nők még arra is hajlamosak, hogy figyelmen kívül hagynak néhány negatív személyiségjegyet, ha úgy ítélik meg, azok abból fakadnak, hogy partnerük rajong valamiért. Ha tehát pasiként képregény őrült vagy, inkább ne titkold!

Úriembernek lenni nem azt jelenti csupán, hogy a hölgyet előre engedjük az ajtóban. Kérni és megköszönni, általában tisztelni a másikat – ezek mind fontosak a nők számára. Az őszinteséget is nagyra értékelik! Ha valaki becsületes, akkor kevésbé feltételezhető róla a hűtlenség, ami elengedhetetlen egy hússzú távú kapcsolathoz. Ne félj kimondani, amit gondolsz, a titkolózás csak akadályokat gördít elétek.