RETRO RÁDIÓ

Itt a péntek, fordítsd az idődet a belső békéd megtalálására





A mai nap a meditációé, az elgondolkodásé. Azt hitted, eddig mindenben igazságosan jártál el. Pedig az ember, már csak korlátozottsága miatt sem lehet maradéktalanul hibátlan. Bocsáss meg magadnak, és lépj tovább!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.20.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyan barátokkal találkozhat a mai napon, akikkel végre meg tudja beszélni azokat a gondjait, amik most nyomasztják éppen. Anyagi téren is segítséget nyújthatnak, de elsősorban tanácsaikkal, nem pénzzel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap a meditációé, az elgondolkodásé. Azt hitte, eddig mindenben igazságosan járt el. Pedig az ember, már csak korlátozottsága miatt sem lehet maradéktalanul hibátlan. Bocsásson meg magának, és lépjen tovább!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge nagyon kedvező napot jelez! Most átfogóan látja az összképet, ezért nagyon gyors és jó döntéseket tud hozni. Hosszú távú döntések meghozatalára is alkalmas időpont.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Új energiák áramlanak be az életébe, és ezt ön is egyre erősebben érzi. Jól teszi, ha átengedi magát a hatásoknak, és erejükkel fordít a sorsán. Ha ellenáll, ha ragaszkodik, akkor ez most düh formájában nyilvánulhat meg. Változzon!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bajok okainak tisztázása érzelmileg felszabadító hatású lehet önre nézve. De nem szabad, hogy mindezt a tudást egyszerre, mint egy hideg vizes zuhanyt zúdítsa a kedvesére. Legyen visszafogott és szelíd.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge szerencsét ígér önnek. Ha valamivel régóta küszködik, most a javára dől el a dolog, és ez is lehetséges, hogy konkrét nyeremény formájában nyilvánulnak meg a kedvező hatások.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon különösen erős, és nagyon pozitív kisugárzással ruházzák fel a csillagok. Ennek hatására még olyanok is felkeresheti, akiket nem is igazán kedvel. Használja ki a lehetőséget, és fordítson a viszonyukon!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai napon rengeteg szokatlan dolog történhet önnel. Ne ijedjen meg, a szokatlan, a más még nem rossz feltétlenül. Beszélje meg a társával is a változásokat! Biztatást és útmutatást remélhet tőle.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az ön ereje elsősorban abban rejlik, mit mutat magáról másoknak. Kerülje a kicsinyességnek még a látszatát is. Ön tehetséges és szórakoztató személyiség. Éljen vele, és legyen nagyvonalú a szavaiban, tetteiben. Szeretni fogják!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Régóta tervez már egy összejövetelt, amit a mai napon szinte spontán módon, de sikeresen nyélbe is üthet. A beszélgetés nem elsősorban szakmai, üzleti dolgokról folyik, de mégis hasznos lehet. Vegye át az irányítást!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma végre nyugodt napra számíthat: tegyen meg mindent szellemi fejlődése érdekében. A tudás, a magasabb tanulmányok tárháza igazi kincs. Bőven rendelkezésére áll, és nem csökken azzal, ha osztozik benne valakivel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem kellene mindenért idegeskednie. Egyetlen embert sem tud megváltoztatni, csakis önmagát. Erre most különös felhívást kaphat a sorstól. Egy régi kapcsolat talán megszakadhat, de ez lehet az ára egy újnak.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás