RETRO RÁDIÓ

Ma a Bika kevés embert fog tudni elviselni maga körül





A Bika ma csak azokat az embereket tudja elviselni maga mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint ö.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.15.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt képesek vagyunk magasabb perspektívából szemlélni a dolgokat. Ez segít abban is, hogy reális célokat tűzzön ki maga elé, és ez persze sikerélményhez vezet.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A mai napon csak azokat az embereket tudja elviselni maga mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint ön, akik hasonló hullámhosszon vannak. A kedvese az egyik, s a legközelebbi barátai lehetnek még ilyenek. Nagy bölcs beszélgetéseket kezdeményezhet velük.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli öntől a mai nap. Szerencsére most végre a tisztánlátása sem hagyja el. És a túlzott elvárásoktól éppúgy tartózkodik, mint a pesszimizmustól.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt ma értékes felismerései lesznek. Talán átértékel egy fontos kérdést, vagy ráébred, hogy milyen feleslegesen gyártott magának bizonyos problémákat. A lényeg a fejlődés!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik önre várnak. Vegye észre! Várja a jót, és akkor az megtalálja önt!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Nap és a Neptunusz fényszöge miatt ma remekül működik a hatodik érzéke. Megérez előre dolgokat, valamilyen spirituális élménye biztosan lesz. Az álmaira is figyeljen oda!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Lepje meg kedvesét valami személyesen neki szóló dologgal. Az utóbbi időben kissé elmérgesedett önök közt a viszony, a látszat szerint eltávolodtak egymástól. Közelítsék szíveiket! Hisz több az összekötő kapocs, mint a szakadás.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Igazán nemes gesztusra számíthat ma egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismert. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Az utóbbi időben nagyon begubózott. Most változtasson ezen!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Boldoggá teheti ma a kedvesét egy egészen aprócska meglepetéssel is. Ráadásul egy ellenségéről kiderülhet, hogy sokkal jobb szándékkal van ön iránt, mintsem gondolta volna. A kapcsolatuk egészen új irányt vehet a mai napon.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Furcsa, szélsőséges helyzetekbe keveredhet a mai napon. Ezzel még önmagát is meglepheti, hát még a családját. Nem szoktak hozzá ahhoz, hogy ön ilyen fura ügyekbe keveredik. De hamar ráéreznek mind a kaland ízére.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A határozott fellépés nem feltétlenül a magabiztosság jele. Lehet, hogy éppen a bizonytalanságát fedi el valaki vele. Ebből még önnek is van mit tanulnia. Az új ruha, amit ma vesz, máris önbizalmat adhat. Az első lépés.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ön a megértés és a szelídség szobra. Annál meglepőbb, hogy van ember, aki még önt is kihozhatja a sodrából. Minél közelebbi emberről van szó, annál nagyobb lehet a baj, annál inkább el kell gondolkodnia a kapcsolatuk természetén.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás