RETRO RÁDIÓ

Bika, a csábításé lesz ma a főszerep





Az a csillagjegy ma ne álljon ellen semminek, hiszen az öröm a lényeg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.30.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A nyugalma megőrzése érdekében jól teszi, ha elengedi a csípős megjegyzéseket a füle mellett. Ha minden pitiáner piszkálódásra ugrik, akkor csak feleslegesen izgatja fel magát. Erőt veszít, amit valódi küzdelemre kellene fordítania.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A csábításé lesz ma a főszerep. Talán ön lesz a csábító, vagy épp fordítva, az elcsábított, de ez most mindegy is. A lényeg, hogy ne álljon ellent! Az élet lényege az öröm, nem tagadhatja meg magától. És mástól sem.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma kiegyensúlyozott, semmivel sem lehet önt felbosszantani. Minden, ami körülveszi, békével tölti el. Ráadásul még valami jó hírrel is meglephetik a csillagok. Nyereményre, elismerésre számíthat. Kényeztesse a családtagjait is!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Úgy érzi, mostanában nem hoztak annyi szerencsét a csillagai, mint azt szerette volna. A fordulat azonban lassanként érik. Még az is lehet, hogy túl hirtelen éri, és majd megijed a lehetőségektől. Készüljön fel lélekben a nagy megújulásra!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Melengető estét remélhet. És nem csak fizikai értelemben: lélekben is lesz alkalma végre megmelegedni. Egy régi sorstárssal, baráttal, vagy szerelemmel való találkozás olyan kapukat nyit meg a szívében, amiket már régen bezárt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma ki se fogy az ötletekből, egyik világmegváltó gondolata a másikat éri. Ne csodálkozzon azon, ha ezt mások alig tudják követni. A kétségeiket majd csak a tettei eredményei tudják eloszlatni. Addig segíti önt a saját hite.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kell minden kudarcot végső csapásként megélnie. Az még hátravan. Egészen a mélyig kell jutnia, hogy aztán onnan tudjon elrugaszkodni. A sötétségben meg kell látnia az erőt, ami ellendíti. Kockázatos, de önnek menni fog.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha szerelmi szempontból nem mondhatja magát sikeresnek, akkor saját magában kell keresnie a hibát. Kevesebb elvárás, és több szív: ez legyen a jelszava. A szerelem, a boldogság közelebb van önhöz, mint azt hinné. Lássa meg!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egyre többet foglalkoztatja önt a környezete, az otthona csinosításának gondolata. Ez most sincs másképp, de azért a mai napon kicsit pihenjen is. Ha folyton csak az otthona rabszolgája, akkor mikor tudja élvezni a kényelmet?

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha úgy érzi, méltánytalanul érte sértés a családjában, próbálja meg a másik szemével látni a helyzetet. Akkor maga is érzi, hogy némileg jogos a megrovó hang. Jól teszik, ha kölcsönös sértegetés helyett inkább a megértést keresik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jól alakul a napja, a sorsa hozza, amit méltán remélt tőle. Azért vigyázzon, nehogy túltervezze a dolgait. Ha mindent magára vállal, akkor napjai őrült rohanássá, értelmetlen hajszává válnak. Lépjen kisebbeket!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha nem akar valakit bajba sodorni legyen nagyon körültekintő! A sors olyan tudással ruházza fel, amivel könnyen ártalmára is lehet valakinek. Vigyázzon, nehogy oktalanul kifecsegjen titkokat. Nehogy akarata ellenére intrikus legyen!





Ezeket olvastad már?
Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás