RETRO RÁDIÓ

Bak! Ne horgonyozz le! Még válogass!





Itt az alkalom a Bak számára egy kis megfigyelésre és tervezésre. Nem köteles lehorgonyozni egyetlen jelölt mellett sem, aki a leendő lelki társ címre pályázik!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.25.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Annyival előrébb jársz, mint a környezeted, hogy komoly sokkot okozhatsz nekik. Mindennek ellenére nem szükséges magyarázkodnod, hiszen hamarosan utolérnek és mindent megértenek. A szerelmi életedben sok váratlan esemény és változás történik a közeljövőben, és ahhoz, hogy eligazodj a jelenlegi helyzetben, rendkívüli türelemre lesz szükséged.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ne ess kétségbe akkor sem, ha a számodra vonzó személy először visszautasít. Keresd nyugodtan továbbra is az utat a szívéhez! Az olyan tulajdonságok, mint a kitartás és a kedvesség, vonzó tulajdonságok, és ez az ember minden bizonnyal felfigyel majd rájuk. Úgy általánosságban jó, ha figyelsz arra, hogy ne utasíts el hirtelen mindent, ami új és szokatlan.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nehéz lesz közös nyelvet találnod egy családtagoddal vagy egy barátoddal, aki hirtelen rettenetesen megmakacsolta magát. Ez pedig számodra csak egyet jelenthet: lépj ki a kialakult helyzetből! Teljesen felesleges egy olyan embernek prédikálni, aki nem érti, vagy nem akarja érteni a mondanivalódat. Magától kell felébrednie.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ezekben a napokban elsősorban magaddal kell foglalkoznod, mert különben biztosan nem marad erőd arra, hogy másokra is figyelj. Az a feladatod jelenleg, hogy az irányításod alatt tartsd a helyzetet. Valaki kitartóan keresi a figyelmedet, ami stresszt okoz neked. Próbálj meg azonban nem aggódni, hiszen te egy érdekes ember vagy. Illettek egymáshoz.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Tele vagy erővel és energiával, ezt a szerencsés felállást pedig ki kell használni. Vedd kézbe az irányítást és minden a helyére kerül. Azok az emberek, akiknek szükségük van rád, észreveszik a segítő szándékodat. Ez a pár nap tökéletes lesz arra, hogy találkozz egy új, érdekes személlyel, persze csak akkor, ha már nem foglalta el valaki a szívedet.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Itt az ideje, hogy összeszedd magad és kilépj a komfortzónádból. Észre sem vetted és zsákutcába jutottál, de semmi gond! Ideje elindulni és küzdeni saját magadért, az igazadért. Bármilyen átgondolt lépés kétszer akkora eredményt ad, mint a szív diktálta, hirtelen cselekvés – különösen így van ez személyes fronton.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ha a magánéleted most telve van mindenféle megpróbáltatással és nehézséggel, az a csillagok szerint akár az előnyödre is válhat. Mindezek az akadályok akár fontos élményt is jelenthetnek számodra, hiszen segítenek megtapasztalni számos, rendkívül hasznos leckét a szerelmi fronton. Tapasztaltabbá, megfontoltabbá válsz.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Mostanában előtör a hihetetlenül vidám és játékos oldalad, és ez a lelkiállapot tökéletes lesz majd arra, hogy megmutasd magad egy érdekes ember előtt, akivel szeretnél jobban megismerkedni. Minden esélyed meglesz arra, hogy felkeltsd az érdeklődését. Hallgass meg másokat, de óvakodj a hízelgő beszédtől! Nem minden az, aminek látszik.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Az optimista lendületed segíti elő a téged körülvevő jó hangulatot. Érzed te is, hogy végre megszabadulhatsz a felesleges érzelmi poggyásztól, amelyet évek óta cipelsz. Ideje átgondolni a következő lépéseidet. A csillagok azt súgják: kezdj el rendszeresen sportolni. Az edzés segít abban, hogy a legtöbbet hozd ki a túlcsorduló energiáidból.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Ne add fel az álmaidat, az elképzeléseidet, hiszen a hited hiánya nem teszi lehetővé, hogy elérd a céljaidat, amelyekért annyit küzdöttél. Itt az alkalom a megfigyelésre és a tervezésre. Nem vagy köteles lehorgonyozni egyetlen jelölt mellett sem, aki a leendő lelkitársad címre pályázik! Ismerkedj, válogass, és ha kell, változtass!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Itt az ideje hidakat építeni. Jól kijössz az emberekkel, könnyen megkedvelnek. Készülj fel mindenre, a változás könnyen megy neked. Ha a személyes életed távoli jövőjével voltál eddig elfoglalva, akkor állj meg, és térj vissza a jelenbe. Valószínű, hogy a közeljövőben észreveszel valamit vagy valakit, akit eddig figyelmen kívül hagytál.

Halak

II. 20.–III. 20.

Maradj maximálisan megértő és pozitív a körülötted lévő emberekkel. Próbálj meg kizárólag hasznos és építő tanácsokat adni azoknak, akik azt kérik, és semmi esetre se kritizálj senkit, mert nem ennek van most itt az ideje. Ezt persze csak abban az esetben érdemes elfogadnod, ha nem akarsz véletlenül elriasztani néhány érdekes személyt magadtól.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás