RETRO RÁDIÓ

A Bakra ma rátalálhat a szerelem





Ennek a csillagjegynek mostanság nem volt túl aktív a szerelmi élete, de ez ma gyökeresen megváltozhat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.23.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr hátrálása során visszalép a Bika jegyébe. Ez önnek sok hátráltatást okoz, és nem is komfortos, mert lassúnak érzi ezt az energiát. Valószínűleg idegesíteni fogja az a sok apró akadály, ami együtt már nagy nehézséggé tornyozódik.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr retrográd, és ma visszalép a Bika jegyébe. A pénzügyeket, számlákat nagyon alaposan nézze át, tegye rendbe! Ma bosszúságok érhetik – valamit újra el kell intéznie, amiről pedig azt hitte már, hogy a végére ért.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kivételezett helyzetbe kerülhet hamarosan a munkahelyén, ha a mai napon ügyesen taktikázik. Ez nem azt jelenti, hogy másokat rosszabb helyzetbe hoz, sőt, ellenkezőleg. Módja van jót tenni. És persze jó tett helyébe jót várhat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem kellene a múlton rágódnia: annak már vége, soha többé nem kerül olyan helyzetbe, mint akkor volt. Ha belegondol, akkor képes lesz meglátni ennek a jó oldalát is. Mert az is legalább annyi van, mint rossz. Készüljön szebb napokra!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új életformára vágyna, de csak akkor érdemes belevágnia, ha saját magának is meg tudja világosan fogalmazni, hogy mit is akar tulajdonképpen. Lehet, hogy nem is másra vágyik, csak másként szeretné ugyanazt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr hátrálása során visszalép a Bika jegyébe. Nehézségeket jelez ez a nap, fáradt, pihenne, de idegesíti a sok intéznivaló, amivel pedig haladnia kellene. Tudatossággal úrrá lehet ezen a frusztráló érzésen!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A megérzései nem csalnak: viharfelhőket érez gyülekezni az otthonában, de egyetlen szavával képes lehet megelőzni a bajt. Ha már rájött, hogy ki a megbántott, akkor lepje őt meg valami kis kedvességgel, jó szóval!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Pénzügyei rendezése valóban az elsődleges fontossággal bír most az életében. Az utóbbi időben talán nagyon is a társára volt utalva, és ezt ön nem viseli el. Ma módja lehet rá, hogy ezen változtasson.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr hátrál már egy ideje, de most vissza is lép a Bika jegyébe. Bosszantja a sok nehézség, amivel szembesül. Újra kell intézne dolgokat, amikről pedig azt hitte, már a háta mögött tudhatja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerelmi élete az utóbbi időben visszafogott volt. Most viszont megismerkedhet valakivel. Legyen végre elfogadó, és ne a hibákra, hanem a jó tulajdonságokra koncentráljon! Ha így tesz, azokból egyre több lesz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók is segítik önt abban, hogy egyre inkább együttműködően, konstruktívan tud viszonyulni a környezetéhez. A távolabbi kilátásai is javulni látszanak. Hamarosan kisebb pénzösszegre is számíthat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön kettős jellem, ezért néha maga is úgy érzi, hogy amit kifelé mutat a világnak, az nem épp ugyanaz, mint ahogy valójában él. Ez még nem meghasonlottság, és nem is hazugság. Csak van egy illúziókkal teli oldala is. Ne tagadja meg!





Ezeket olvastad már?
Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás