Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jó szándékú emberek veszik körül, akik segítenének gondjai megoldásában. A tanácsaikra figyeljen, de ne kötelezze el magát! Más a helyzet, ha valaki azért segít, mert szeretné, ha a jövőben összetartoznának. Új szerelmet is hozhatnak a bolygók!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az otthona, a szűkebb családja körében tapasztalhat feszült helyzeteket, érzi, hogy valami nem stimmel. Bátran, de ne ingerülten mondja ki, mi zavarja! A barátai most nem bizonyulnak jó tanácsadónak, sőt, hátráltathatják fontosabb ügyei pozitív végkimenetelét.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érzelmi téren nem minden alakul úgy, ahogy szerette volna, mégsem lesz oka szomorkodni, legalábbis, ha nem ragaszkodik görcsösen az elképzeléseihez. Kicsit legyen rugalmasabb! Az anyagiak terén fokozott óvatosságra intik az égiek.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Különleges éleslátással ismeri fel mások gyenge pontjait. Ebből nem kíván hasznot húzni, de cserébe elvárja, hogy ők is elnézzék a ballépéseit. Inkább kerülje azon helyzeteket, amikor kiderülhetnek a hiányosságai, mert nem mindenki olyan nagyvonalú, mint ön.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Itt az ideje egy régóta húzódó döntés meghozatalának. Egy régebbi vágya valóra válhat. A pénzügyeiben és a munkahelyén egyaránt kedvező változások várhatók.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A legkisebb rendellenesség is felborítja lelki békéjét, és ilyenkor mindenkivel barátságtalan. Ne akarja mindig elnyomni érzéseit, indulatait, de ne is zúdítsa hirtelen a másikra! Ma egyszerre három ember életét terelheti a megfelelő mederbe valamiképpen.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hasznos és megbízható barátokra tehet szert, akiknek a segítségével megvalósíthatja a terveit. Anyagi helyzetében kedvező változást jeleznek a planéták. Találkozhat valakivel, aki felkelti az érdeklődését.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most minden tetszik önnek, ami különös és szokatlan. Mindez akár egy új életforma kezdetét is jelentheti… Bátran keresgesse, mi teszi boldoggá, mert a megérzései most sem csalják meg!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Remekül kamatoztatja az erősségeit, de most koncentráljon a gyengeségeire, hogy legyőzze azokat, különben az élet fogja rákényszeríteni, váratlan akadályok révén… Barátaira, családjára most is számíthat!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerelmi életének jót tesz szokatlan nagylelkűsége. Párja örül, amiért elnéző és kedves vele, holott már kezdett az idegeire menni, hogy önnek semmi sem jó. Töltsenek el együtt egy romantikus estét!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az olyan munkát szereti, ahol fantáziája kedvére csaponghat. Erre jelenleg nincs módja? Barátai révén legalább a magánéletben alkalma nyílik valami másra, valamire, ami igazán feltölti.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Érzékenysége miatt nehezére esik a munkájára, a kötelezettségeire koncentrálnia. A szokásosnál jobban igényelné a szeretetet és a törődést, dédelgetést, most mégis inkább önnek kell figyelnie a környezetében élőkre.