RETRO RÁDIÓ

A Vízöntő szeretne valaki közelébe férkőzni





A csillagok azt ajánlják a Vízöntőnek, derítse ki, mi az, amivel az általa kiszemelt ember szívesen foglalkozik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.25.
csillagjegy horoszkóp

November 25.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Csendre és nyugalomra vágyik a teste, de persze egy munkanapon erre szinte alig van lehetőség. Éppen ezért ne csodálkozzon, ha estére nagyon elfárad és otthon már szinte összeesik. Jól fog esni egy nagy alvás.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Túl komolyan vesz mindent. A munkában ez kiváló tulajdonság, de a magánéletben csak nézeteltérésekhez, vitákhoz vezethet. Különben is, jegyezze meg, hogy az idegeskedés árt az agysejteknek. Sportoljon többet, ne elégedjen meg a jelenlegi állapotával.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ne engedje meg magának azt a luxust, hogy az első ötlet hatása alá kerüljön! Gondolja át alaposan a helyzetét és a lehetőségeit, nehogy később megbánja a döntését. A sport maradjon az élete része! Ne feledje: a lelkének is jót tesz!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Bár a nap nehezen indult, szinte betegnek érezte magát, de aztán helyreállt a rend, sőt, úgy érzi: csúcsra jár az energiaszintje. Ez így rendben is van, de ne vigye túlzásba, vigyázzon magára, ezt más nem teszi meg ön helyett.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Új tapasztalásokra van szüksége az Oroszlánnak, ahhoz, hogy el tudja kerülni a depressziót. Igaz, hogy érzi néha magán az erre utaló tüneteket, de egyelőre kiválóan kordában tudja tartani. Igyekezzen ne idegeskedni minden apróságon!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Legyen résen, vigyázzon az egészségére, mert a csillagok azt mutatják, hogy mostanában könnyen valamilyen légúti fertőzést kaphat. Igaz, hogy ez nem könnyű, de próbálja meg elszeparálni magát az emberektől, és közben erősítse az immunrendszerét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ha a munkahelyén ön most nem vonták be egy fontosnak tűnő feladatba, ne essen rögtön kétségbe, és ha lehet, ne kérje a főnökétől a plusz munkát. Valószínűleg ő is látja, hogy mostanában túlterhelt és nem akarta jobban kikészíteni.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ma nyugodtan mondjon nemet egy hosszabb üzleti útra, ugyanis a csillagok szerint értelmetlen és eredménytelen lesz. Az egésznek csak annyi „haszna” lesz, hogy ön kimerül és egy rakás ideje megy el feleslegesen.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Bár ön kedveli a komótosabb, lassabb munkatempót, ez most nem fog összejönni. Egész nap csak futkározni fog és alig marad ideje bármire is. Ha kibírja, ma inkább őrizze meg a titkait a kedvese előtt, lehet ugyanis, hogy túl gyengének fog tűnni a szemében.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Egy olyan személlyel kell ma elég sokat beszélgetnie, aki unszimpatikus az ön számára, ráadásul elég sok időt fog tölteni vele. Próbáljon azonban nem menekülni előle, mert később még hasznos lesz az ő segítsége.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Egy ideje szeretne valaki közelébe férkőzni, csak nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. A csillagok szerint a közös hobbi lehet a megoldás, vagy ha nincs erre vonatkozóan ötlete, akkor nyomozza ki, mi az, amivel ez az ember szívesen foglalkozik.

Halak

II. 20.–III. 20.

Ma nyugodtan menjen el vendégségbe vagy ha úgy alakul, ön is meghívhat magához valakit. Kiváló az este egy nagy beszélgetésre, egy kis megkönnyebbülésre. Kedvesének nagyon hiányzik, bár ezt mostanában ön nem túlzottan érzékeli.

 

November 26.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Nehezen mennek ma a magyarázatok, valahogy bármilyen egyszerű történetbe is kezd, nem találja a szavakat. De próbálja meg elengedni ezt az egészet, ne bosszankodjon, és főleg ne a környezetén töltse ki a frusztráltságát.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Csak engedje, hogy megtörténjenek önnel a dolgok. Hagyja sodródni magát, felejtse el az örök tiltakozást, bízzon a saját megérzéseiben és bízzon a sorsban, hogy oda irányítja, ahol önnek mostanában a legjobb lesz.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Óvatosabban mondja el a véleményét a környezetében lévő emberekről, bármilyen jogosnak vélt véleménye is van róluk, az nem jogosítja fel önt arra, hogy dobálózzon a szavakkal. Kedvesével legyen kevésbé követelőző, mert rossz vége lehet.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A Rák hajlamos többet követelni saját magától és az élettől, mint az elvárható lenne. Ne pazarolja a saját erőforrásait, tanuljon meg örülni a kis dolgoknak is. A boldogság fejleszthető. Partnerével tanuljon meg kompromisszumot kötni.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A mai nap megköveteli öntől a rezzenéstelen arckifejezést, történjen bármi, halljon bármit. Kompromisszumkészségét sem szabad otthon felejtenie, mert lesz bőven alkalma rá. Olyan emberekkel találkozhat, akik régebben sokat jelentettek önnek.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Jó esélye van arra a napokban, hogy elismerésben részesüljön. Végre észreveszik és megköszönik az eddigi erőfeszítéseit. Nyugodtan élvezze az öröm pillanatait, hiszen megdolgozott érte. Valaki szeretne beleszólni az életébe, de engedje el a tanácsait!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Fennáll a veszélye annak, hogy túl sok ember problémáját veszi a nyakába. Figyeljen magára. Attól sajnos senki szemében nem lesz jobb hosszútávon, ha kiszolgálja. Csak saját magának, a saját érzéseinek kell megfelelnie.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Felesleges mindenkit egy kalap alá vennie, és ha lehet, kerülje a munkahelyén a veszekedéseket. Ez nem méltó sem önhöz, sem az egész helyzethez. Hagyja, hogy mindenki kövesse el a saját kis hibáit. Ön megtette eddig is, amit lehetett.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Úgy érzi, ma szüksége van egy baráti jó szóra, beszélgetésre vagy tanácsra. Mostanában magányosnak, üresnek látja a napjait. Ami az egészségét illeti, különösen vigyázzon magára, ugyanis nagy az esélye egy kisebb balesetnek.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Nem ismer ma lehetetlent, sikerül mindent megoldania és emiatt nem győzi dicsérni magát. Vegyen kissé vissza az öncsodálatból és sikere lesz a környezetében. Egészségügyi problémái nagy részét gerincproblémái okozzák. Kezdjen vele valamit.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ma ön lesz a környezete bölcse szinte, hiszen rengeteg kérdésre tud majd jó választ, tanácsod adni. Legyen hát kedves az emberekkel, és ha valódi válaszokat adhat, ossza meg a tudását! Kiszemeltjével lassan haladjon: ma egy kis kézsimogatás, holnap egy puszi.

Halak

II. 20.–III. 20.

Kedvese sajnos nem az egyetlen lény az ellenkező nem képviselői közül és ezt ma valahogy nagyon is érzi, hiába hadakozik ellene. Szinte mindenkivel flörtöl, közben összehasonlítja párját a többiekkel. Próbálja meg visszafogni magát, jobban jár.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás