RETRO RÁDIÓ

A Nyilasnak jót tenne egy kis utazás!





Mivel a gondolatai egyfolytában egy kis kalandozáson járnak, bátran utazzon el valahová. Kedvesével legyen figyelmesebb.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.19.
csillagjegy horoszkóp

Október 19.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Egész nap jól érzi magát a bőrében, de a csillagok óvatosságra intik, mert kisebb balesetek belerondíthatnak a kiváló hangulatba. Gyermekeivel kiváló a kapcsolata, remekül megtalálják a közös nyelvet. Próbáljon velük minden esetben nyitott lenni.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Meglehetősen eseménytelenül alakulnak az otthoni dolgai, de ki mondta, hogy az élet úgy jó csak, ha valami nagy dolog történik? Ha szeretne valamit felújítani, nyugodtan tegye meg, partnere örülni fog, hogy megcsillantja a kreatív oldalát.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Nehéz visszafognia magát, ha arról van szó, hogy ne mondja el a véleményét egy-egy helyzetben, de igazából nem is érdemes, mert az arca mindent elárul. Próbáljon meg türelmes maradni, ha konfliktusos helyzetbe kerül.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Szakmai téren próbáljon meg éber maradni, hiszen ha nem figyel, az katasztrofális fejleményekhez vezethet. Legyen óvatos, mert a vállalkozás, amibe szeretne belefogni, túl sok jövedelmet, de még jó tapasztalatokat sem ígér egyelőre.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Folyamatosan az emberek figyelmének a középpontjában van, bár maga sem érti, hogy miért. Így lesz ez ma is. Van egy nagy vágya, amelynek teljesítéséhez meg kellene tenni az első lépéseket, ám ehhez megfelelő önbizalomra és pozitív gondolkodásra lesz szükség.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Szerelmi téren maga sem tudja, hogy mire vágyik, hiszen egyik percben szeretne vad dolgokat megélni, szárnyalni, a másik percben viszont ragaszkodna a megszokott élethez. És bár igaz, hogy változást a lépések hoznak, most ne kockáztasson.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Mostanában kissé nehezen alakul az élete, de társas kapcsolatai segítenek abban, hogy jobb kedvre derüljön. Elárasztja az energia, próbálja hát ebből, a szebb „megvilágításból” nézni a dolgokra. A szeretet minden orvosságnál jobb.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Probléma vagy lehetőség az a helyzet, amely most kialakult ön körül? Lehet, hogy csak „magasabbról” kellene ránéznie a kialakult élethelyzetére, és a megoldásra is rájönne. Este menjen el kedvesével kiállításra vagy színházba.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Utazzon el bátran valahová, bárhová, hiszen a gondolatai egyfolytában egy kis kalandozáson járnak. Kövesse hát a vágyait. Kedvesével legyen figyelmesebb. Sajnos ön észre sem veszi, hogy mostanában nem finomkodik a szavakkal, pedig kellene!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Tisztában van azzal, hogy nehéz feladat folyamatosan türelmesnek lenni, ezért előfordulhat, hogy mostanában, amikor elege lesz egy-egy nehéz helyzetből, legszívesebben felállna és mindent otthagyna. A csillagok azonban önuralomra intik.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Legalább tegyen egy próbát arra, hogy megvalósítsa, amit mostanában nagyon szeretne. Nehéz elindulni, de ha egy lépést sem tesz, hogy jobbá tegye az életét, elégedetlen marad. Merész változtatás, de adjon egy esélyt saját magának a szebb jövőért!

Halak

II. 20.–III. 20.

Kétségtelen, hogy a pozitív emberek pozitív élethelyzeteket vonzanak be, így van ezzel ön is. Olyannyira, hogy többen is példaképként tekintenek önre. Kedvese örül az ígéreteinek, de most már lépjen is, mert lassan nem fog hinni egy szavának sem.

Október 20.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Árad önből az energia, ami konfliktust okozhat a mai napon a túl passzív vagy túl aktív emberekkel. Ön túlzottan is felkészült a vitára, ezért a harci kedvéből némileg vegyen vissza. Az otthoni gondjait ne vigye be a közösségbe.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Túlzott önbizalommal kelt ma ki az ágyból, ezzel a viselkedéssel mások azt feltételezhetik, hogy ön egy arrogáns személy. Fogja kissé vissza a kioktatásra hajlamos természetét és nyugodtan mutassa meg a kedvesebbik, alázatosabb arcát.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Jó kedvvel kelt ma, de vigyázzon, nem mindenki érzi magát hasonlóan, nehogy páran gúnyolódásnak fogják fel a folyamatos kacarászását. Otthon, ha teheti üljön le és gondolja át az életét, ugyanis szerelmi fronton óriási változások jöhetnek.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ma nagyon aktív és pozitív napja lesz és ez kelleni is fog, ugyanis több olyan váratlan helyzet alakul ki ön körül, amelyeket meg kell oldania. Álljon készen a változásokra és ha úgy adódik, legyen bátor lépni. Ezek a dolgok tehetik boldoggá.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Önbecsülése ma a helyén van, ezért nyugodtan tegyen meg olyan lépéseket, amelyeket eddig nem mert. Ha úgy érzi, most jelezheti, hogy fizetésemelést kér, vagy új feladatokat vállalna, ha pedig egyedülálló, ön is randevúra hívhatja az áhított személyt.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Óvatosabban mutogassa tudását és hatalmát a munkahelyén, mert a többiek szemében már így is egoistának tűnik néha. Személyes életében több változás is várható. Követeljen saját magától kevesebbet és könnyebb lesz elérnie a céljait.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Nagy reményekkel indul ma is útnak, és ennek köszönhetően meg is van az esélye, hogy megvalósítsa azokat. Ha úgy adódik, nyugodtan beszéljen az érzéseiről, félelmeiről, barátai segítenek önnek megtalálni az utat a tervei megvalósításához.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valaki megsérti az egóját, de ne is törődjön vele, hiszen a csalódások azért vannak, hogy fejlődjünk általuk. Tekintse természetesnek a kellemetlen eseményt. Egy biztos: ma sem ajánlott elsietni egyetlen fontos döntést sem.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Megismerkedik valakivel az interneten, aki nagyon messze van öntől, de a személye nagy hatással lesz a mostani döntéseire. Tanácsai jó hatással lesznek a különböző feladatok elvégzésénél. Találja meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Már reggel óra nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan tervezte, de minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Ami a szerelmi életét illeti, lehet, hogy el kellene gondolkodnia azon, mennyi energiát fektet a kapcsolatába és cserébe mit kap vissza.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ez az év mindenkinek arról szól, hogy elfogadja a szükséges korlátozásokat. Sokszor nehéz ezt tiltakozás nélkül tenni, de próbálja meg úgy szemlélni a dolgokat, hogy ezek az ön javát szolgálják. Vigyázzon a családi harmóniára, az adja mindennek az alapját.

Halak

II. 20.–III. 20.

A békére, harmóniára való törekvés vezérli ma a családi életében, ám ennek ellenére a gyermekei felé muszáj határozottságot mutatnia, hiszen ön a szülő, ön tartozik értük felelősséggel. Majd később meghálálja az élet.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás