RETRO RÁDIÓ

A Nyilas életében egyre fontosabbá válik valaki





A Nyilas életében feltűnik egy személy, aki eleinte nem kelti fel az érdeklődését, aztán egyre fontosabbá válik. Ő is viszonozni fogja a közeledést.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.09.22.
horoszkóp

Szeptember 22.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ma minden sikerül és mindenhová odaér időben, még akkor is, ha kisebb akadályokba ütközik. Figyeljen azonban, mert a csillagok állása szerint a mai napon feledékeny és szórakozott lesz, nehogy emiatt maradjon le fontos dolgokról!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Közeli üzleti utakra mehet a munkájából kifolyólag, amit nagyon értékel, hiszen rég járt ezeken a helyeken, és a kötelesség végeztével ismét felfedezheti a rég elfeledett útvonalakat. Sétáljon, nézelődjön, élvezze, hogy egyedül bolyonghat kicsit.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ma különösen könnyű becsapni az Ikrek jegy szülötteit, mert nem igazán összepontosítanak, kissé szétszórt napjuk van. Legyen óvatos, ne fogadja el idegen személyek már-már hihetetlennek tűnő ajánlatait, mert azok valószínűleg csak a fantázia szüleményei.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Felesleges, hosszasan elnyúló vitákba rángathatják bele a munkatársai, ezért figyeljen az intő jelekre, és a legkisebb konfliktusnál is szálljon ki a „világmegváltó” beszélgetésekből. Inkább fejezze be azt a feladatot, amely rég önre vár.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Túl sok kétség gyötri, ezért inkább a holnapi nap sikerére vár, pedig ez egy felesleges aggodalom. A helyzet nem olyan rossz, mint ahogyan azt gondolja. Egyszerűen belefáradt a túl sok aggódásba és rég érték kellemes meglepetések.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Nyugodt, kiegyensúlyozott időszak ez a munkahelyén, a nehézséges elkerülik. Szinte kezd lelkiismeret-furdalása lenni a stresszmentes óráktól. Ugyanez már nem mondható el a személyes kapcsolatairól, mert úgy érzi, mindenki csak panaszkodni akar önnek.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Egy jól fizető állást kínálhatnak fel önnek, ami komolyan elgondolkodtatja. A jelenlegi munkahelyén vagy vállalkozásában kedvező hírek várják szintén, így nehéz lesz a döntés. Legyen megfontolt az üzletfeleivel, tartózkodjon a vitától.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A halogatás ma mindenre rányomja a bélyegét, pedig különösen fontos lenne, hogy összeszedje minden erejét, tudását és felvázolja merész terveit a munkahelyén. Kitartása és profizmusa meghozza a kívánt eredményt, de ne bízzon semmit sem a véletlenre.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Feltűnik az életében egy személy, aki eleinte nem kelti fel az érdeklődését, ám ahogy telik az idő, egyre fontosabbá válik majd. Ő is viszonozni fogja az ön közeledését, sőt, megtörténhet, hogy sokat segít majd egy-két nehéz ügy megoldásában is.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Úgy érzi, hogy energia áramlik a testében és az elméjében. Valahogy most minden jobban megy. Ha a munkahelyén kamatoztatja ezt az életerőt, felfigyelhetnek önre olyanok is, akik részéről már rég vágyott erre. Estéjét szentelje a csendnek és a nyugalomnak.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Társadalmi helyzetével kissé elégedetlen, ezért mindent megpróbál megtenni, hogy jobb lehetőségek közelébe kerüljön. Talán soha nem volt még megfelelőbb alkalom erre. Néhány Szűz jegyű komoly előléptetési ajánlatot kaphat, de gondolja át alaposan.

Halak

II. 20.–III. 20.

Kis időre felejtse el azt a gyermeki nyitottságot, ami önre jellemző néha, különösen az ismeretlenekkel legyen nagyon óvatos. Sokan ugyanis kihasználhatják óvatlanságát. Szeretteivel legyen visszafogott, megértőbb. Ha teheti, töltse az estét egyedül.

Szeptember 23.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ez egy kiváló nap, tele kellemes meglepetésekkel, kiegyensúlyozott hangulattal. A csillagok javulást ígérnek anyagi téren. A napokban úgy tűnik, lehetőség adódik arra, hogy kibővítse a tevékenységi körét, így újabb bevételi lehetőséghez jut.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Némileg visszaesik a szárnyalása az üzleti életben, de az csak átmeneti megtorpanás. A művészetek utáni érdeklődése is kezd most megcsappanni, ezért inkább lemondja néhány, mostanában tervezett kiállítás vagy koncert meglátogatását.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Az elszántság és a kitartás lesznek ma a segítőtársai. Elképesztő munkatempót diktál, ami szép jutalmat is hozhat maga után. Érzelmi élete hevesebb, ám annál szerelmesebb időszakot ígér. Itt a romantikázás ideje. Tegyenek nagy sétákat a partnerével.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ez egy száz százalékos nap minden téren. Igazából ön sem érti, honnan érkezik ez az erő, ez a pozitivitás. Ha meg is rekednének az intézni való dolgai, a pozitív életszemlélete átlendíti a nehézségeken. Partnere csodálja a ragyogását!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Úgy érzi, szinte a gondolataival irányítja az életét, ugyanis mostanában bármit kívánt, vagy bármire erősebben gondolt, az egyszer csak valamilyen formában teljesült. Kerülje munkahelyén az új embereket, mert megzavarhatják a tevékenységében.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ma különösen vigyázzon az egészségére! Kerülje az éles tárgyakat és a nagyobb elektronikai készülékeket. Bár többen is megpróbálják befolyásolni a véleményét egy fontos üggyel kapcsolatban, ne hallgasson másokra. Mostanában ne kössön új barátságokat.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Minden, amit ma elér, az a kitartásának és a sok, eddig befektetett energiának köszönhető. A mai nap különösen kedvez a nagy bevásárlásoknak, a nem szokványos üzleti megoldásoknak. A Mérleg hölgyeket egy izgalmas találkozás várja, amely komolyabb érzéseket hozhat.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Pénzügyi helyzete meglehetősen kellemetlen és nyomasztó érzéseket vált ki önből, de ennek ellenére maradjon nyugodt és álljon ellen a könnyű sikerrel kecsegtető megoldásoknak. Orvosától kérjen végre időpontot, a halogatás semmi jóra nem vezet.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Tudatosan figyeljen a gondolataira, mert az emberek többsége észre sem veszi, hogy gyakran magának köszönheti a negatív dolgokat az életében. Lehet, hogy átmenetileg szinte reménytelennek tűnnek a vágyai, tervei, de érdemes folytatni az utat.

Bak

XII. 22.–I. 20.

A mai, az ellentmondások napja. Hiába igyekszik mindenki felé érthetően, pozitívan kommunikálni, környezete nem vevő az erőfeszítéseire, szinte alig hallják meg a mondanivalóját. Este a partnere kedveskedni próbál önnek, értékelje hát az erőfeszítéseit.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Eleget törte azon a fejét, hogy végre elismerje saját magának is: tudja már, ki miatt sodródott ilyen nehéz helyzetbe. A nap második felében örvendeztesse meg magát és családját valamilyen szabadtéri, aktív programmal, mindenki hálás lesz érte.

Halak

II. 20.–III. 20.

Életerő árad a jegy szülötteiben, megérzései pedig sokat segítenek a munkájában és a magánéletében is. Figyeljen irigyeire, mert akadályokat gördíthetnek ön elé. Pozícióit megbízható munkatársaival erősítse, velük vegye magát körbe.

 





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás