RETRO RÁDIÓ

A Mérlegnek kár lenne változtatnia a magánéletén





Változásokat szeretne a Mérleg, el is kezdheti megszervezni a lépéseke. A csillagok azonban egy területet nem támogatnak most, és ez a magánélete.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.24.
horoszkóp

November 24.

 

Kos

III. 21.–IV. 20.

Ön természetesen senkit sem akar megbántani, de ez sajnos mégis sikerül. Igyekezzen, hogy legalább ne egy nagyon közeli, az ön számára fontos emberen töltse ki a rosszkedvét. Partnerében ki tudja miért, de felébred a féltékenység. Jobb, ha megnyugtatja.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nyugodtan engedje meg magának a nagylelkűséget, hiszen ezzel a döntésével segít valakin, ugyanakkor az sem mellékes tény, hogy ez a lépése a belátható jövőben hasznot hoz. Az étkezésére figyeljen oda, mert kizárólag ön a felelős a saját jó vagy rossz közérzetéért.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bár eleinte ezt nem lehetett érezni, valójában szerencsés nap ez a mai. Kollégái némileg orrolnak önre, mert úgy látják, hogy elhallgat valami fontosat előlük. Próbálja meg tisztázni a helyzetet és sokkal jobb lesz a hangulat.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A mai nap mozgatórugója az önzetlensége lesz, amelynek köszönhetően néhány rokona egy életre szóló segítséget kap. Legyen azonban határozottan kedves, irányítsa ön az eseményeket, nehogy rákapjanak az ingyen támogatás ízére egyesek.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Igaz, hogy mostanában sokat dolgozik, de például ma az ésszerű kereteken belül végzett munkáiban örömet talál, hiszen délutánra végre elérkezik az a várva-várt pillanat, amikor elégedetten dől hátra, mert mindent befejezett, amit szeretett volna.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Csak akkor lépjen bármit is, ha meggyőződött arról, hogy valóban élete egyik nagy lehetőségét szalasztja el, ha most nyugton marad. De ez a döntés legyen nagyon alapos. Ha kell, aludjon rá egyet. Ha mégsem öné a lehetőség, talán jobb is így.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Változásokat szeretne az életében. Ezt nyugodtan meg is teheti, el is kezdheti hozzá megszervezni a lépéseket, a csillagok azonban egy területet nem támogatnak most, és ez a magánélete. Ezt jobb, ha egyelőre így hagyja.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Valaki befészkelte magát a gondolatai közé és nem akar onnan kijönni, ez pedig elveszi a lehetőséget a sürgető problémák megoldásáról. Szedje össze magát, koncentráljon saját magára, az igényeire, mert baj lesz, ha nem vigyáz az egészségére!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Egyik családtagjára rájött a lakberendezési láz, azonban ezekben az időkben jobb elfelejteni a költséges bútorcseréket. Helyezzék inkább néhány bútordarabjukat más helyre, és némi takarítás után frissebb, hangulatosabb lesz a lakás.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Legyen óvatos, mert ma valamiért kikapcsol az önmoderálásért felelős funkciója, és ennek következtében vagy túleszi, vagy túlissza magát, vagy valamilyen kalamajkába kerül, ami egyáltalán nem hiányzik senkinek.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Remek nap a hivatalos vagy a baráti találkozók, beszélgetések számára. Igazából semmi fontos nem hangzik el sehol, de ön nagyon jól érzi magát, jókat nevet, sőt, még egy-két furcsa pletykát is meghallgat. Élvezze a kikapcsolódást!

Halak

II. 20.–III. 20.

Kellemes, könnyű nap várja. A munka után sétáljon egy jót egy ön számára kedves emberrel és ha úgy alakul, borozzanak egyet. Fontos döntéseket ne hozzon, de erre valószínűleg nem is lesz szüksége.

 

November 25.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Csendre és nyugalomra vágyik a teste, de persze egy munkanapon erre szinte alig van lehetőség. Éppen ezért ne csodálkozzon, ha estére nagyon elfárad és otthon már szinte összeesik. Jól fog esni egy nagy alvás.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Túl komolyan vesz mindent. A munkában ez kiváló tulajdonság, de a magánéletben csak nézeteltérésekhez, vitákhoz vezethet. Különben is, jegyezze meg, hogy az idegeskedés árt az agysejteknek. Sportoljon többet, ne elégedjen meg a jelenlegi állapotával.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ne engedje meg magának azt a luxust, hogy az első ötlet hatása alá kerüljön! Gondolja át alaposan a helyzetét és a lehetőségeit, nehogy később megbánja a döntését. A sport maradjon az élete része! Ne feledje: a lelkének is jót tesz!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Bár a nap nehezen indult, szinte betegnek érezte magát, de aztán helyreállt a rend, sőt, úgy érzi: csúcsra jár az energiaszintje. Ez így rendben is van, de ne vigye túlzásba, vigyázzon magára, ezt más nem teszi meg ön helyett.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Új tapasztalásokra van szüksége az Oroszlánnak, ahhoz, hogy el tudja kerülni a depressziót. Igaz, hogy érzi néha magán az erre utaló tüneteket, de egyelőre kiválóan kordában tudja tartani. Igyekezzen ne idegeskedni minden apróságon!

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Legyen résen, vigyázzon az egészségére, mert a csillagok azt mutatják, hogy mostanában könnyen valamilyen légúti fertőzést kaphat. Igaz, hogy ez ne könnyű, de próbálja meg elszeparálni magát az emberektől, és közben erősítse az immunrendszerét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ha a munkahelyén ön most nem vonták be egy fontosnak tűnő feladatba, ne essen rögtön kétségbe, és ha lehet, ne kérje a főnökétől a plusz munkát. Valószínűleg ő is látja, hogy mostanában túlterhelt és nem akarta jobban kikészíteni.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ma nyugodtan mondjon nemet egy hosszabb üzleti útra, ugyanis a csillagok szerint értelmetlen és eredménytelen lesz. Az egésznek csak annyi „haszna” lesz, hogy ön kimerül és egy rakás ideje megy el feleslegesen.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Bár ön kedveli a komótosabb, lassabb munkatempót, ez most nem fog összejönni. Egész nap csak futkározni fog és alig marad ideje bármire is. Ha kibírja, ma inkább őrizze meg a titkait a kedvese előtt, lehet ugyanis, hogy túl gyengének fog tűnni a szemében.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Egy olyan személlyel kell ma elég sokat beszélgetnie, aki unszimpatikus az ön számára, ráadásul elég sok időt fog tölteni vele. Próbáljon azonban nem menekülni előle, mert később még hasznos lesz az ő segítsége.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Egy ideje szeretne valaki közelébe férkőzni, csak nem tudja, hogyan kezdjen hozzá. A csillagok szerint a közös hobbi lehet a megoldás, vagy ha nincs erre vonatkozóan ötlete, akkor nyomozza ki, mi az, amivel ez az ember szívesen foglalkozik.

Halak

II. 20.–III. 20.

Ma nyugodtan menjen el vendégségbe vagy ha úgy alakul, ön is meghívhat magához valakit. Kiváló az este egy nagy beszélgetésre, egy kis megkönnyebbülésre. Kedvesének nagyon hiányzik, bár ezt mostanában ön nem túlzottan érzékeli.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás