RETRO RÁDIÓ

A mai nap a tisztánlátás napja, legalábbis a nyilasoknak





Nyilasok, ez kiváló nap bármi kivizsgálására, esetleg szerződéskötésre vagy tárgyalásra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.25.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem érdemes mindenért vérre menő küzdelmet folytatni. A bolygók jelzése szerint ma valamiképpen az elengedést kell gyakorolnia. Ha lemond valamiről, a sors máshol kárpótolja!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon jól teszi, ha jobban odafigyel az öltözködésére, kinézetére. Olyasvalakivel futhat össze ugyanis, akinek nagyon szeretne tetszeni, megfelelni. A kínos helyzetek elkerülése végett, tegyen ki magáért! Sokkal magabiztosabb, ha jól érzi magát a bőrében.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold napközben még az Ikrek jegyében jár. Valaki, akivel eddig nem gondolta volna, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhet, egyszerre csak közeledni kezd ön felé. Legyen nyitott! Bármilyen előítéletei is voltak az illetővel kapcsolatban, hamarosan eloszlathatja őket.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Levert és fáradt. Lehetséges, hogy az utóbbi időben túlságosan is agyonhajszolta magát? Ne akarjon másoknak megfelelni, csakis saját magának! Akkor adhat magának időt a nyugalomra, pihenésre is.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy távoli ismerőse lehet segítségére a mai napon. Talán személyesen is betoppan önhöz, vagy az is lehet, hogy a távolból, szinte láthatatlanul nyújt önnek segítő kezet. Ragadja meg az adódó lehetőséget!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sajnos ezen a napon sem hagyják nyugodtan dolgozni, úgy látszik, bele kell törődnie zaklatott helyzetébe. Mégsem kellene idegeskednie. A körülményekhez képest még mindig jobb helyzetben érezheti magát sokaknál.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold ma még az Ikrek jegyében jár. Ma igencsak szeszélyes lehet a hangulata. Ez aztán mindenben érezteti a hatását: nehezen koncentrál a feladataira, túl sokat töpreng, nehezen dönt, és meg is feledkezhet valamiről. Holnapra kisimulnak a dolgok, de a mai napot könyvelje el ilyennek!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hallgasson a megérzéseire! Akár az otthonát, a családját, akár a munkaügyeket illetően, ma igen jó sugallatai lehetnek. Valamin változtatnia kellene, és most végre ráérez, mit és hogyan cselekedjen.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma igazán könnyen átlát a szitán. Lehet, hogy valaki megpróbálná átverni, vagy másként tálalni valamit, de ez aligha fog menni neki. Ezért kiváló nap ez bármi kivizsgálására, szerződéskötésre, tárgyalásra.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az érzelmi döntések meghozatalát egy kissé el kellene halasztania. Ma nem tud eléggé hűvös fejjel gondolkozni, és félő, hogy nagyon hamar megbánná, amit most tesz. Ám akkor már nehéz lesz visszakoznia.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Képes most a higgadt kompromisszumra, ez pedig nagyot lendít előre ügyein. Most valami olyasmit is lezárhat, amivel régóta kínlódott már. Az új célokat viszont még jobban kell körvonalaznia, ebben majd egy barátja segíthet.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem várt nyereség érheti ma. Lehet, hogy visszautalnak valamit, vagy olcsón jut hozzá egy vágyott dologhoz, de az biztos, hogy pénz üti a markát!





Ezeket olvastad már?
Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás