RETRO RÁDIÓ

Nem állnak le a vírustagadók, ezekkel a módszerekkel támadják a konzultációt





A héten többször is támadásba lendültek, Gődény is megszólalt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.19.
ne dőlj be!

A vírustagadók a nemzeti konzultációt több fronton támadják: hamis konzultációt indítottak és bírálják a kormány által indított nemzeti konzultációt.

Mint ahogy azt a Metropol megírta, hamis konzultáció indult el az interneten a hét elején, a nemzetikonzultacio.online oldalon, amelynek semmi köze nincs a kormány által elindított konzultációhoz, a gyanú Gődényre terelődött. Azt az adathalász oldalt akkor leállították és nyomozást indítottak. Szerdán azonban újabb platformon indították újra a hamis konzultációt.

Gődény még rárakott egy lapáttal csütörtök este. Nem csak a hamis konzultációra buzdít, de bírálja is a kormány hivatalos konzultációját - írja a Ripost. Élő bejelentkezésben hasonlította össze a vírustagadó, maszkellenes patikus a két konzultációt.

„Nem tudom, hogy mi célt szolgál a nemzeti konzultáció, hogy valójában kiváncsiak-e arra, hogy mi mit akarunk„ – mondja. Majd azt állítja, hogy irányítják a válaszadást, így nem tud tükröződni az emberek valódi véleménye. „Tele van a hócipőnk azzal, hogy azt kérdezik, hogy hogyan nyissunk. A járványügyi adatok nem bizonyítják azt, hogy nekünk zárva kell maradnunk” - szítja a kedélyeket Gődény akkor, amikor megint drámaian emelkedett a betegek és az elhunytak száma. Azt, hogy az emberek nagy rendezvényekre esetleg csak igazolvánnyal mehetnek majd be – erről szól az egyik kérdés -. egyenesen diszkriminációnak nevezi.

Elindult az újraindításról szóló konzultáció!

Az igazi kérdőívet a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Az online kérdőív kitöltéséhez regisztráció szükséges, amelyről a résztvevők megerősítő e-mailt kapnak.





Ezeket olvastad már?
Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás