RETRO RÁDIÓ

Varrónők állítják, Bíró László azzal fenyegetőzött, hogy lelövi őket





Nyilvánosság elé álltak azok a varrónők, akik azt állítják, hogy Bíró László fizetés helyett megfenyegette őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.06.
nem fizetett

A Hír TV kamerája előtt a nevüket és arcukat is vállaló alkalmazottak elmondták: közösen felhívták a balliberális ellenzék szerencsi országgyűlési képviselő-jelöltjét, aki közölte: ha még egyszer megkeresik, lelövi őket.

Október 11-én, vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületében az országgyűlési képviselőt választanak a júliusban motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc megüresedett helyére. Az ellenzék egységesen beállt Bíró László mögé, aki magát kampányfilmjében becsületes kisvállalkozónak mutatta be, aki tisztességes munkáért tisztességes bért ígért. Szeptember 27-én jelentette be Karácsony Gergely, támogatja Bíró Lászlót. „Bíró László a Jobbik politikusa ugyan, minden ellenzéki párt támogatja. , van egy fontos erénye, mégpedig az, hogy tud bocsánatot kérni. És ez nekünk, baloldaliaknak fontos erény” – fogalmazott akkor a főpolgármester. A Hír TV Informátor műsorát pár héttel ezelőtt kereste néhány egykori munkavállaló, hiszen úgy tűnik, Bíró Lászlónak, a tisztességes munkáról és tisztességes bérekről más fogalmai vannak, mint elsőre gondolnánk. Akkor az arcukat és hangjukat nem vállaló egykori munkavállalók vallottak arról, hogy Bíró László, akit Jakab Péter, a Jobbik elnöke egyenesen a szabadság szimbólumának nevezett, nemcsak antiszemita nézeteiről híres, hanem arról is, hogy a munkavállalók bérét nem mindig szereti kifizetni, sőt az sem véletlen, hogy senki nem vállalta a felismerhetőséget, hiszen az egykori beosztottakat puskával is megfenyegette már - . 2015 nagyon régen volt, de még mindig nem kaptam meg az 56 ezer forintomat, ami lehet, már 150 ezret érne amúgy. És lehet, hogy ez nálam jóval nehezebb anyagi helyzetben élő embereknek jóval nagyobb súly, mint nekem, de még nekem is fáj, mert nekem is pénz. Mert dolgoztam érte – magyarázta a csatornának Dulai Ildikó varrónő. Fotó: Ripost

A nyilvános céges adattárból látszik, hogy Bírónak több cége is van. Közülük sok felszámolással vagy kényszertörléssel már meg is szűnt.





Ezeket olvastad már?
Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Rettenetes: betonkeverő végzett egy férfival – Sokkoló részletek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás