Varga Judit óriási bizalommal és pozitivitással tekint a jövőre, amivel kapcsolatban elárulja, hogy fokozatosan egyre közelebb van mindenkihez a régi élete. Varga Judit a Facebook-oldalára posztolt egy aranyos közös képet a fiával, ahol túrázás közben megálltak pihenni és kitekintenek a körülöttük lévő csodálatos tájra.

„Az elmúlt időszak mindenki számára bebizonyította, hogy az életben az emberi kapcsolatok, a valódi emberi kapcsolatok a legértékesebbek. Bármennyire is szép, vibráló, izgalmas és fontos eszköz a virtualitás, a közösségi média világa, az emberek lelkének ennél többre van igénye. A magyar kormány sikeres vakcina programjának köszönhetően szépen lassan egyre többet kaphatunk vissza régi életünkből. Örömteli, hogy mi már arra készülhetünk, hogy a járvány helyzet után a virtualitás helyett újra a valóságban lehessünk.” – írta ki a kedves kis családi képhez az igazságügyi miniszter. Nem is csoda a reményteli hangnem, hiszen ahogy arról a Metropol is beszámolt korábban, lassan elérjük a 3 millió beoltottat.

🎒🥾 Az elmúlt időszak mindenki számára bebizonyította, hogy az életben az emberi kapcsolatok, a valódi emberi kapcsolatok…

Posted by Varga Judit on Sunday, April 11, 2021