A teszthez csupán egy kis angoltudásra lesz szükség. Az alábbi szóból hiányzik egy betű, te mivel egészítenéd ki? A szó a következő: LO_ER

Forrás: Pixabay

Lover, azaz szerető? Ha ezt a szót képzelted el, akkor élénk személyiséged van, tele vagy élettel. Az emberek érdeklődését felkelti az, ahogy beszélsz és viselkedsz. Mindig érdekes mondandód van, melletted nem lehet unatkozni.

A lower mások alacsonyabb pozíciójára utal, te igazán domináns ember vagy. Hajlandó vagy kockázatot vállalni, társaid függenek tőled. Rendkívül szorgalmas vagy és a maximumot nyújtod, legyen szó munkáról vagy kapcsolatról.

A loser szó észrevétele becsületességet jelez. Mindenekfelett az igazságot választod, még akkor is, ha ez mások számára bántó lehet. Néha durvának tűnhetsz, ami azért van, mert nem félsz elrejteni érzéseidet. Érzékeny vagy, társaid szeretnek, mert tudják, hogy megbízhatnak benned.

A loner szót kiszúró személy kicsit sem magának való, sokkal inkább egy mélyen gondolkodó, kreatív ember. Spirituális vagy, igyekszel pozitivitást sugározni. Varázslatos légkört teremtesz magad körül, fantáziáddal könnyen lehetsz író, festő vagy zenész.