RETRO RÁDIÓ

„Fogalmad nincs, milyen érzés úgy hazamenni, hogy ordítanál a fájdalomtól, ahogyan a gyermeked látod” – a rákosmentei zebrán gázolták el a kisfiút





Szörnyű baleset történt hat hete a XVII. kerületben. Egy kisfiú egy gázolás során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, ami teljesen megváltoztatta az egész életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.18.
MEGRÁZÓ VALLOMÁS

Szörnyű baleset történt a május 11-én Rákosmentén, a Baross utca–Melczer utca kereszteződésében. Egy sofőr a zebrán elgázolt egy kisfiút a kereszteződésben. Szerencsére a gyerek túlélte a balesetet, de nagyon súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett. A drámai esetről most egy zárt Facebook-csoportban számolt be. A bejegyzésről a Metropol olvasója beszélt lapunknak.

Elképzelni sem lehet, mit élhetett át az édesanyja, akinek tehetetlenül kellett végignéznie, hogy saját szülöttje, három hétig öntudatlan állapotban fekszik a kórházban. A fiúnak betört a koponyája, agyvérzést kapott, a testét több ponton fém tartja össze. Az arcát összesen 24 helyen kellett összevarrni. Jelenleg külső protézissel tanul újra járni, amely nagyon hosszú időbe fog telni. Az anyuka azt állítja, gyermeke nem adja fel, olyan erő és kitartás lakozik benne, amely csak nagyon kevés emberben.

Az asszony rengeteg időt és energiát nem kímélve igyekszik segíteni fiát az újrakezdésben, ami mind lelkileg, mind fizikálisan óriási teher, de bármit megtenne kisfia gyógyulásáért.

Fogalmad nincs milyen érzés úgy hazamenni, hogy ordítanál a fájdalomtól, ahogyan a gyermeked látod! Nem tudsz segíteni, csak azzal, hogy fogod a kezét. Minden nap érezteted vele, hogy ott vagy, várod őt” – írta a kicsi felépüléséért könyörgő asszony.

A megrendült anyuka beszámolt arról is, hogy milyen óriási harc nap mint nap így látni fiát, miközben erősnek kell lennie és motiválnia gyermekét, hogy mihamarabb javuljon az állapota.

Bármennyire is elképesztő, akadtak olyanok is, akik a baleset hallatán a sofőrt vették védelmükbe. A gyerekét kórházi ágyban látó nő feldúltan írt bejegyzésében arról, hogy a fia szabályosan közlekedett. Képtelen megérteni, vajon miért gondolják úgy az emberek, hogy mondjuk egy jogosítvány elvétele megfelelő büntetés arra, amit most nekik át kell élniük.

Ezen az átkelőhelyen gázolták el a kisfiút (Fotó: Google Maps)

 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás