RETRO RÁDIÓ

Perceken múlt a tragédia; a TikTok mentette meg a tinédzser életét





Borzalmas balesetet szenvedett egy tinédzser fiú a motorjával, amit egy ismeretlen követője élőben nézett végig a videómegosztón. A két fiatal lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy nem történt tragédia.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.11.
tragédia TikTok

A két tinédzser fiú nem ismerte egymást, a bajban mégis számíthattak egymásra. Caden Cotnoir csak azért követte TikTokon Trent Jarrettet, mert mindketten rajongtak a vadászat, a horgászat és a quadok iránt. Ennek köszönhető, hogy azon a tragikus napon is végignézte a New Hampshire-i fiatal nyugat-virginiai kortársa TikTok élő közvetítését.

A mindössze 12 éves Trent ugyanis közösségi csatornáján élőben közvetítette balesetét. Miközben éppen próbakörön volt quad motorjával, felbukott, és a járműve alá szorult. Legnagyobb szerencséjére a telefonja tovább közvetítette a baleset utáni pillanatokat. A kamerát ugyan valami eltakarta, így az adás is elsötétült, de a hang továbbra is aktív maradt. Ennek és a lélekjelenlétének köszönhető, hogy elkezdte nagyszülei házának a telefonszámát lediktálni, amit Caden Cotnoir azonnal tárcsázott.

Trenthez 20 percen belül odaért a segítség, és ki tudták szabadítani a quad motorja alól. A fiatal a gyors segítségnek köszönhetően kisebb vágásokkal és zúzódásokkal megúszta a rémisztő balesetet.

„Hirtelen minden elsötétült, és csak egy kis fény látszott a videóból, csak annyit hallottam, hogy segítségért kiált. Rossz volt hallani, hogy fél, és nem tud megmozdulni” – árulta el a Metronak Caden, akinek köszönhetően életben maradt a másik kisfiú.

„Alig kaptam levegőt. A nagyszüleim házának telefonszáma jutott eszembe, amit folyamatosan kiabáltam. Szeretnék köszönetet mondani mindazért, amit Caden tett” – mondta Trent.

„Igazai húsvéti csoda történt” – tette hozzá Caden mostohaapja, Matt Currier, a gilmantoni rendőrség vezetője. Caden és Trent a sokkoló baleset után hétfőn Zoomon keresztül beszéltek egymással először.

 





Ezeket olvastad már?
Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás