RETRO RÁDIÓ

Tiborcz István fizette ki a koronavírusban elhunyt mentős családjának adósságát – Fotók!





Nemrég koronavírusban halt meg egy háromgyerekes mórahalmi mentős, Hatvani Balázs. Mint kiderült, Orbán Viktor veje, Tiborcz István fizette ki a koronavírusban elhunyt mentős családjának adósságát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.14.
megható

A Mórahalmi Mentőállomás vezetője, Gera Zsolt Facebook-oldalán emlékezett meg elhunyt kollégájáról, Hatvani Balázsról, és egyben adománygyűjtésre buzdította ismerőseit, hogy a bajban lévő feleségnek és gyerekeknek segíteni tudjanak. A kezdeményezés országos méretűvé duzzadt, és sok segítő szándékú embert sarkallt cselekvésre - írja a Ripost.

Gera Zsolt hétfőn délután tette közzé közösségi oldalán, hogy egy neve elhallgatását kérő üzletember is jelentkezett, aki azt szerette volna, ha az összegyűlt adomány megmarad a családnak, ezért a hitel teljes összegét magára vállalta.A mentőállomás vezetője most újabb Facebook-posztban számol be a segítségnyújtásról, és leírja, az adományozó nem más, mint Tiborcz István, Orbán Viktor veje.

„Tegnap megismerhettünk egy embert. Hazugság volna a részemről, ha azt mondanám, nem tartottam a találkozástól. Meglepett… Olyan természetességgel és közvetlenséggel üdvözölt, mintha régóta ismernénk egymást. Azt mondta, el kellett jönnie. Mindenkinek hozott ajándékot: Zalán imád legózni, Eszter vágyott egy tabletre, Barni pedig nagyon szeret fényképezni és szüksége volt egy állványra. Annak érdekében, hogy a gyerekek otthonról tudjanak tanulni, ezek mellé érkezett egy laptop is meglepetésként. Miután minden gyereket beszippantott a sok ajándék, volt lehetőségünk beszélgetni. Nem volt semmi művi, semmi megrendezett. Ültünk a kis teraszból átalakított étkezőben, a kihúzható kis asztal mellett egy széken, és az Esztike által készített kókuszgolyót majszoltuk. Felidéztük Balázs emlékét, kicsit meg is váltottuk a világot. Észre sem vettük, hogy órák teltek el. Akkor, ott, megállapodtunk abban, hogy kilép a névtelenségből, hogy mások is kezet nyújtsanak a rászorulóknak. Sok mindenről beszélgettünk, de mondott valamit, ami még most is visszacseng a fülemben. »Annyi helyre kell a segítség, hogy elengedhetetlen az összefogás a szükségben. Azok az emberek, akik nap mint nap az életüket kockáztatják az embertársaikért, mentősök, tűzoltók, rendőrök éppúgy megérdemlik, hogy a bajban rajtuk és családjaikon is segítsen valaki.« Tiborcz István, aki elhunyt barátunk és bajtársunk családjának minden adósságát kifizette, ma azt is megígérte, hogy Balázs családja mellett marad, és a továbbiakban is segíteni fog nekik. Köszönjük Istvánnak és annak a sok-sok jó embernek a segítséget, akik megváltoztatták három csodálatos gyermek jövőjét” – írta Gera a Facebook-oldalán, aki Tiborcz István látogatásáról fotókat is közölt.





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes robbanás Angyalföldön – Ferencet megdöbbentette, mi áll a háttérben

Rejtélyes robbanás Angyalföldön – Ferencet megdöbbentette, mi áll a háttérben

Nincsenek szavak: egymást követik a hajnali fagyok

Nincsenek szavak: egymást követik a hajnali fagyok

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

„Meddig fajul a világ?” – óriási a felháborodás, meggyalázták a tragikusan piciként elhunyt Fanni sírhelyét

„Meddig fajul a világ?” – óriási a felháborodás, meggyalázták a tragikusan piciként elhunyt Fanni sírhelyét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás