RETRO RÁDIÓ

Óriási fordulat! Korábban gyereket mentett meg a biztos haláltól, most gyilkolással fenyegetőzött





Az édesanyja értetlenül áll a történtek előtt, a magára maradt unokájáról kellene gondoskodnia.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.19.
dráma

Egész Gyöngyös ledöbbent a városszerte ismert férfi tettén, miután megjelent a hírekben, hogy V. Tamás fegyverrel betért a városházára, ahol a polgármester és személyzete megölésével fenyegetőzött. Tamást sokan ismerik, hiszen nemcsak a helyi kocsmák törzsvendégei közé tartozik, hanem a település igazi hősének is tekintették ed­dig. Ő volt ugyanis az az apa, aki évekkel ezelőtt megmentette a most 12 éves fiát az előző élettársától. A nő ugyanis az új párjával két közös gyermeket is vállalt, ám a kislányokat éheztették, és egyikük meg is halt, mindössze másfél évesen.

(Fotó: Bors)

Túl sokat szenvedett

Egy ideig Tamás az édesanyja segítségével nevelte fiát az idős asszony bérlakásában, ám Magdi néni másfél évvel ezelőtt beköltözött egy szociális intézménybe.

„Egy rendőr eljött értem az otthonba, hogy elvigyen Gyöngyösre kihallgatni. El is mondta, hogy milyen súlyos büntetést kaphat a fiam. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit tett, de szerintem nem érdemel börtönt. Túl sokat szenvedett az elmúlt évekbenˮ – mondta a Borsnak Tamás édesanyja.

Magdi néni állítja, a gyermeke még so­sem követett el ehhez hasonló törvény­sze­gést.

„Elképzelni sem tudom, mi üthetett belé, de remélem, most a rácsok mögött átgondolja az életét!”

Megkeresi az unokáját

A nagymama most azt tervezi, hogy magához veszi Kendét. Még akkor is, ha ezzel teljesen megváltozik a nyugdíjasélete.

„Egy cseppet sem bánom, hogy elmegyek innen. A legrosszabb időpontban érkeztem, én pedig ki nem állhatom a bezártságot. Egész életemben szabad lé­lek voltam, és megszoktam, hogy mindig oda megyek és ak­kor, amikor akarok. Egyelőre nem tudom, hol van az unokám, de felveszem a kapcsolatot a gyámüggyel. Neki most rám van szüksége. Természetesen elkezdtem intézkedni, hiszen fontosnak tartom, hogy az unokám ne nevelőszülőknél vagy egy intézetben nőjön fel. Szeretném őt magamhoz venni és a gyámja lenni.ˮ

Ez volt az élete legnagyobb tévedése

Magdi néni a fiáról sem rejtette véka alá a véleményét.

Kendét egyedül nevelte Tamás (Fotó: Facebook)

„Tamás elkövette élete legnagyobb tévedését! Tu­dom, hogy vannak közeli barátai, ezért nem is ér­tem, miért nem beszélte meg velük, hogy mit tervez. Ők biztosan lebeszélték volna erről a marhaságról. Mert marhaságot csinált, ez kétségtelen – magyarázta az asszony, majd elárulta, milyen a viszonya fiának és unokájának.”

„Kende imádja az apját! Erre meg is van minden oka, hiszen Tamás nagyon jól bánik vele. Igaz, hogy a fiam jó ideje egyedül nevelte Kendét, de nem kell őket sajnálni! Az a legfontosabb, hogy az unokám egy nagyon okos gyerek, és bízom benne, hogy ha felnő, jó ember lesz be­lőle. Igaz, hogy aspergeres, de szépen lehet vele beszélni, és ő maga is jól kommunikál.ˮ





Ezeket olvastad már?
Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás