Az egész települést megrázta az a borzalmas baleset, amely vasárnap este történt Du­naújvárosban. Egy BMW sofőrje ugyanis az esti órákban száguldott végig a Papírgyári úton, amikor elvesztette uralmát a kocsi felett, és egy oszlopnak csapódott. Az autó valósággal kettészakadt, a bent ülők közül ketten súlyosan megsérültek, egy fiatal pár, Krisztián és Niki pedig a helyszínen meghalt. A 28 éves dunaföldvári szerelmesek tragédiája még szomorúbb, Niki ugyanis ikergyermekeivel volt várandós.

A BMW olyan erővel csapódott az oszlopnak, hogy kettészakadt Fotó: Police.hu

Kislányai születtek volna, nagyon várták őket, már most kis hercegnőknek hívta mindenki a kicsiket. Olyan boldogok voltak, hogy hosszú évek után ismét gyermekkel áldotta meg őket az ég – mondta szomorúan a Borsnak egy rokon. Gyermekük, Rikárdó hét­éves, ő is nagyon várta már ikerhúgait.

Nikiék fantasztikus szülők voltak. Mindent megtettek Rikárdóért, mind a hárman azt várták, hogy még tovább bővüljön a család. Még csak hétéves szegény, bele sem merünk gondolni, hogyan mondják meg neki, anyukájuk és apukájuk többé nem jön haza – mondta zokogva a rokon.

Krisztián és Niki már nagyon várta, hogy megszülessenek ikerlányaik Fotó: Bors

A kicsi ezek után a rokonokhoz fog kerülni, lehetséges, hogy Niki imádott testvére, Szabina fogja őt nevelni.

Niki testvére, Szabina is teljesen összetört, nagyon szerették egymást, együtt babáztak, neki két gyereke van, alig várta, hogy Nikinek is megszülessenek a lá­nyai. Még csak el sem tudtak búcsúzni, érte is nagyon aggódunk, mert közel álltak egymáshoz – tették hozzá.

Az ismerősök és a rokonok elárulták: Niki és Krisztián nem ok nélkül száguldott éjszaka.

Krisztián testvére epilepsziás rohamot kapott, nagyon súlyos volt, lenyelte a nyelvét. Ezért rohantak vele a kórházba, hogy minél előbb orvosi ellátást kaphasson – szögezték le. A rendőrség még vizsgálja az eset körülményeit, a Bors úgy tudja, hogy a két sérült még mindig kórházban van.