RETRO RÁDIÓ

Szívszorító! A hűséges kutya 3 évig élt halott gazdája elhagyott otthonában – Fotó





Az állat nem volt képes elszakadni régi otthonától, a szomszédok csodának tartották, hogy életben maradt. A remegő kis állatot végül önkéntesek vették gondozásba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.04.
hűség

A végsőkig hűséges volt elhunyt gazdájához egy négylábú Közép-Kína Hubei tartományában. A szegény jószág három éven keresztül nem volt hajlandó elhagyni az otthonát, miután elhunyt egyetlen gazdája. Az eltelt idő alatt saját ürülékével táplálkozott, és számtalan atkát és bőrbetegséget is összeszedett.

A kiskutyát nemrég mentették ki a házból, amit sokáig nem volt hajlandó elhagyni. Az önkéntesek a mentőakció után egy állatorvoshoz is elvitték a remegő állatot, aki halálra volt rémülve, és nem mert szemkontaktust felvenni idegen megmentőivel. Mikor elhagyta a sokáig hűségesen őrzött otthont, a tekintete elárulta, mennyire nem akarja elhagyni.

A szomszédok elmondása szerint Xiao Hei hosszú ideig egyedül élt mindenféle segítség vagy ellátás nélkül, egyetlen társasága a házőrzője volt. „Három évvel ezelőtt hunyt el Xiao, és a kutya azóta ott maradt, hogy megvédje azt az üres házat. Szegény állat még csak élelmet sem talált magának” – árulta el a Daily Star oldalának az egyik szomszéd.

Az állatorvos gyógyszereket adott az állatnak, majd teljesen leborotválta a bundáját. Az állatmenhelyen pedig, ahová átszállították, új életet kezdhetett. A helyiek közül sokan hálások voltak az önkénteseknek, akiknek sikerült végre elhozniuk a házból az állatot. Bár azt, hogy miért vártak ennyi ideig a megmentéssel, azt nem tudni.





Ezeket olvastad már?
Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás