RETRO RÁDIÓ

Szerelem és könnyek a járvány idején, íme az év legérzelmesebb történetei





2020-ban talán még fontosabbá vált, hogy az emberek kimutassák szeretetüket egymás iránt, de ezt most sokan csak rendhagyó módon tehették.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.29.
koronavírus sírás öröm szeretet

Drámával végződött az év legromantikusabb története

A 81 éves Stefano Bozzini nem látogathatta meg feleségét, Carlát, aki a Castel San Giovanniban található kórházban feküdt. Az intézményben a koronavírus-járvány miatt látogatási tilalom volt érvényben, így Stefano sem mehetett be a rákbetegség gyanújával bekerült feleségéhez. A férfi támogatni akarta társát, ezért tangóharmonikával adott neki szerenádot a kórház udvaráról.

Carlát a szerenád másnapján hazaengedték, de szervezete feladta a harcot, pár nappal ezelőtt elhunyt. Az idős pár 47 évig élt házasságban.

Semmi nem tarthatja távol az örök szerelmeseket

Nyolc hónap után újra találkozhatott a 63 éve házas férj és felesége. Shirley és Freddie Lowe mindketten 79 évesek, és ebből 63 évet házasként éltek le. Ez a tény már önmagában is elképesztő elismerésre ad okot, de az, hogy nyolc hónapon keresztül távol maradtak egymástól annak érdekében, hogy mind a ketten épségben átvészeljék a koronavírus-járványt még jobban bizonyítja szerelmüket.

A férjet ápoló idősotthon azonban megörökítette a hosszú idő után létrejött találkozót, és szem nem maradt szárazon, amikor a gyorsteszteket követően a pár újra megfoghatta egymás kezét.

Fotó: YouTube

Rengetegszer adott okot sírásra 2020

47 évnyi szerelem után pár másodperc különbséggel halt meg a koronavírusos házaspár. A 75 éves Leslie McWaters és felesége, a 78 éves Patricia is elkapta a koronavírust. A szövődmények azonban olyan súlyosak voltak mindkettejüknél, hogy november 24-én a Michingan államban lévő jacksoni kórházban, pár másodperc különbséggel mindketten meghaltak. A család később azt mondta, nem lepte meg őket, hogy az idős pár még a halálba is szinte kéz a kézben ment, mert akkora volt az összhang és a szeretet köztük.

Nem mindennapi történeteket írt a koronavírus

Elképesztő meglepetések kísérik egy szerelmespár kapcsolatának történetét: tavasszal, a koronavírus-járvány első hulláma alatt ismerkedtek meg, és hamarosan már össze is költöztek, most pedig az asszony egypetéjű hármasikreket vár. Az ilyen fogantatásnak pedig természetes körülmények közt 200 millió az egyhez az esélye.

A 31 éves, Nottinghamshire-ben élő Megan Smyth és a 41 éves Clayton Whittaker egy randialkalmazás segítségével talált egymásra májusban. Négy héttel később pedig már úgy döntöttek: összeköltöznek, és együtt vészelik át az országban bevezetett kijárási korlátozásokat. Most pedig közös gyermekeik érkezését várják – rögtön hármat.

Fotó: Facebook

 





Ezeket olvastad már?
Új kocsikkal mentik a gyerekek életét Budapesten

Új kocsikkal mentik a gyerekek életét Budapesten

„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

„Nem hiszem el, hogy ez újra megtörténik” – kifakadt a lány, apja után a bátyját is halálra gázolták

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás