Az írországi Moore Hall több száz éves történelemmel rendelkezik, az épület a híres író George Moore ingatlanja volt egy forgalmas erdőben, de még egy helyi köztársasági elnök, John Moore is élt itt – írja a Mirror.

Az épület ráadásul az ír polgárháború alatt porig égett, és azóta sosem hozták helyre. Így elhagyatottá vált az évek alatt, azonban rengeteg pletyka kering a helyszínről. A helyi legendák szerint, anno az itt élők figyelmeztették George Moore-t, hogy el van átkozva a ház, ugyanis több száz évvel korábban egy helyi kiskirályt, Drithliu-t itt végezték ki Krisztus után 400-ban. Éjszakánként állítólag a király és katonái zargatják az ide merészkedőket.

A szellemvadászcsoport éjszaka látogatta meg az elhagyott épületet. Nyugodt és tiszta estéről számoltak be. Azonban arra nem számítottak, hogy találni fognak valami paranormális jelenséget az erdőben.

Amikor megérkezünk a helyszínre, azonnal fényképezni kezdtünk, és nyomokat kezdtünk keresni, mivel úgy gondoljuk, hogy bármilyen energia is volt itt, az vagy itt ragadt, vagy távozott, de akkor annak nyoma marad” – nyilatkozta a csoport a Facebook-oldalán.

Posted by Paranormal Supernatural Investigation's Ireland on Saturday, September 18, 2021

A képen látható lény hátborzongató, mintha egy valódi ember mumifikálódott verziója állna az ablakban és onnan bámulna egyenesen a kamerába. A csoport tagjai halálra dermedtek a szellem láttán, azonban sikerült lencsevégre kapniuk. A képeket megosztották a Facebook-oldalukon, ahol rengeteg komment érkezett a fotókra, többen is érzik a háznak a rémisztő, földöntúli energiáit a beszámolók szerint.

A csoport egyébként Írország egyik legelismertebb szellemvadász csapata, a mostani észlelésükről még a Daily Stars nyomtatott újság is beszámolt.

Posted by Paranormal Supernatural Investigation's Ireland on Saturday, September 18, 2021