Hátborzongató képet rögzítettek egy árnyalakról, amint egy cumbriai kocsma sörkertjében sétálgat. A tulajdonos szerint egy szellemet kapott lencsevégre a biztonsági kamerája. De több alkalmazottja is rémisztő történeteket mesélt.

A hátborzongató felvételen két fluoreszkáló zöld gömb látható, amint a lezárt sörkertben mozog, és egy emberszerű árnyékot világít meg, amely szintén ott sétálgat. A jelenséget a személyzet egyik tagja, Sharon Hankin vette észre, aki nyolc éve dolgozik a pult mögött. „Egész éjjel a biztonsági kamera felvételét néztem, és arra gondoltam: »Mi a fene ez?« A telefonommal videóra vettem a térfigyelő kamerák felvételeit. Egyértelműen egy test körvonala látható, és úgy tűnik, hogy van feje és lábai is, a végén pedig mintha meglengetné a karját” – nyilatkozta az alkalmazott, aki ezután azonnal szólt a kocsmárosnak.

A kocsmáros, Peter Harding kiment, hogy utánajárjon a kamerán látottaknak, de a sörkert üres volt, a felvételt pedig végül hihetetlennek nevezte. Az alkalmazott, aki a felvételt készítette, elmondta, hogy nemrég újították fel a sörkertet, hogy a teraszon is tudjanak látogatókat fogadni, és szentül hiszi, hogy egy szellem lakik a kocsmában. Azonban nincs egyedül a meggyőződésével, ugyanis más alkalmazottak, sőt még maga a kocsmáros felesége is azt állítja: szellem van náluk. Az éjszakai órákban többször is lépéseket hallottak a házban. Sőt a kocsmárosné azt is állítja, hogy egyszer, amikor felment az emeletre, a háta mögül hangos morgást hallott. Egy pincérnő azt is hozzátette a hihetetlen történethez, hogy látott már árnyszerű alakokat a frissen vetett ágyakon az emeleten. Ha megszeretnéd nézni a hátborzongató videót, ide kattintva teheted meg.