RETRO RÁDIÓ

Sokkoló: a Google-térképen nyitott koporsóban eltemetett holttesteket fedeztek fel





Hatalmas riadalmat okoztak az internetes alkalmazásban talált felvételek. Senki nem tudta, hogyan kerültek a szemmel láthatóan személyre szabottan kiásott sírokba a holttestek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.10.
Sokkoló felfedezés holttestek Google

Sokkoló látványt találtak a Google Maps böngészése közben. Az Egyesült Államok egyik távoli területén egy eldugott mezőben két kiásott sírt rögzítettek a műholdak, amikben úgy látszik már egy-egy emberi holttest is hever.

Ráadásul az esetet több részlet is rejtélyessé teszi, amit nem volt egyszerű megmagyarázni. Mindkét sír ugyanis téglalap alakú, de pont akkorák, mint a holttestek, amiket koporsó nélkül terveztek elásni. A földhalmokból az is egyértelműen kiderült, hogy frissen ásták ki azokat. A Google-felhasználók érdekes tényként fedezték fel, hogy mindkét férfin farmer és fehér póló van, kezük pedig a testük mellett vannak kinyújtva. Sőt a felvételen az ásók vagy bármely más eszköz sem látható, amikkel kiáshatták a sírokat.

Első ránézésre olyan a kép, mintha valamelyik maffiaszervezet szeretné éppen eltüntetni áldozataik holttestét, ám egy sokkal hétköznapibb magyarázata is van a képnek. Egyesek szerint ugyanis a férfiak nem is haltak meg, csak befeküdtek a kiásott sírokba. Mivel a Google Maps felvétele nagyon részletgazdag, jól kivehető volt a két férfi arca, így sikerült beazonosítani őket. Ezután az is kiderült, hogy egy párost alkotnak, akik egy művészi darabra készültek éppen – írja a Daily Star.

Később Scott Speh, a Western Exhibitions igazgatója megerősítette az információt: „Dutes Miller és Stan Shellabarger egy-egy sírt ástak a saját testméretükhöz igazítva. Ezután belefeküdtek, hogy így szimbolizálják az örök vágyakozást. Mindezt egy fesztivál keretein belül tették, amihez a társaság biztosított egy magas darut, hogy elkészítsék a légifelvételeket.”





Ezeket olvastad már?
Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás