Szörnyű felfedezésben volt része egy háromgyerekes brit anyának, aki a kijárási korlátozások időszakára a családjával az édesanyja házába költözött: míg ő dolgozni járt, a férje és az anyja egymás szeretőivé váltak – írja a Mirror.

Fotó: Pixabay

A 23 éves nő hét éve ment hozzá a most 28 éves férfihoz, aki korábban állványozóként dolgozott. Azonban a járvány kiváltotta szigorú intézkedések miatt a férfi elvesztette a munkáját, ezért a család a feleség magányos édesanyjához költözött. A fiatal anyuka azt hitte, mindenki nyer a helyzeten: ők anyagilag jobban jönnek ki, ha nem kell fizetniük a lakhatásért, és a nagymama sem marad egyedül, az unokái szórakoztathatják a bezártság ideje alatt. Arra azonban nem számított, hogy a férje és az anyja titkos viszonyt kezdenek a háta mögött.

A nő elmondása szerint élt benne a halvány gyanú, hogy a férjének szeretője lehet, de addig meg sem fordult a fejében, hogy kicsoda, míg egy nap előbb nem ment haza. A legkisebb gyereke ugyanis lebetegedett az iskolában, ezért haza szerette volna vinni őt, ám mikor megérkeztek, semmivel össze nem téveszthető hangokat hallott kiszűrődni a hálószobából: a férje és az anyja épp szeretkeztek.

A nő elzavarta a férjét, aki most az egyik barátjánál húzta meg magát, de az édesanyjával nem tud mit kezdeni: még mindig nála élnek, és hiába könyörög neki a nő, a megcsalt feleség úgy érzi, képtelen megbocsátani a kettősnek.