RETRO RÁDIÓ

Hihetetlen, hol találtak rá a Siófokon eltűnt férfira





Testvérét értesítették, aki az aggódó feleséggel sietett a helyszínre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.29.
A Nap jó híre

Előkerült a hétfő óta eltűntként keresett siófoki családapa. Felián Attilát a zalaegerszegi hajléktalanszállón találták meg. A szociális munkások értesítették a férfi testvérét, aki azonnal autóba ült az aggódó feleség társaságában - írj a mai Bors.

Felián Attilát hétfőn látták utoljára szerettei. Valamin összeszólalkozott négy gyermeke édesanyjával és élete párjával, majd még benézett a tőlük nem messze lakó édesapjához, hogy pénzt kérjen kölcsön. A szülő azonnal segített, de nem is sejtette, hogy fia mire készül - elevenítette fel a történteket a Bors.

Mint a lap megbízható forrásból megtudta, Attila útnak eredt, és meg sem állt Keszthelyig. Ott bejelentkezett a hajléktalanok nappali melegedőjébe, ám az ott dolgozók este közölték vele, hogy az intézménynek nem áll módjában éjszakára menedéket adni neki. Értesítették viszont a zalaegerszegi Vöröskereszt munkatársait, akik átszállították a férfit a hajléktalanszállójukra.

Erősen zavart volt

Az elkeseredett család igyekezett minél több fórumon segítséget kérni. A szociális munkások a Bors cikkét és a Facebookon közzétett felhívást is látták, és amikor rájöttek, hogy az eltűnt férfi nem más, mint az egyik új kliensük, azonnal felhívták Attila testvérét.

Végre megtaláltuk! Éppen most visszük orvoshoz, aztán haza. Itt ül mögöttem az autóban a felesége, Timi. Ő vigyáz rá – mondta boldogan a Borsnak Péter, a férfi öccse.

Péter elmondása szerint még erősen zavart volt. Vélhetően gyógyszereket kapott.

Zálogházba vitte az órát

– Nem teljesen értjük, hogy mi történt, de ez most nem is számít. Azt hihette, hogy Timi kiadta az útját, de ez félreértés volt. A szállón sajnos a sorstársai elvehették a kabátját, és kicsit bántalmazhatták is. Most már minden rendben lesz – szögezte le Péter.

A Bors úgy értesült, hogy Attila az apjától kapott pénzt hamar elköltötte, mert mire a szociális intézménybe ért, már semmi nem volt a zsebében. Egy zalaegerszegi zálogházban megpróbálta eladni az óráját, hogy cigarettát vehessen, de az üzletben közölték, hogy portékájának számukra nincs értéke, mert nem aranyból készült.

Timi a férjét azonnal visszafogadta, és megígérte, hogy a jövőben jobban vigyáz rá.

– Örülünk, hogy segíthettünk – nyilatkozta a lapnak Kardos Ádám, a Vöröskereszt szolgálatvezetője és hozzátette: nekik ha­sonló esetekben különös gonddal kell eljárniuk, hiszen egyáltalán nem lehetnek benne biztosak, hogy az eltűntként keresett ügyfeleik szeretnék, ha családjuk rájuk találna. Attila viszont vágyott felesége ölelő karjaira, így a történet jól végződhetett.





Ezeket olvastad már?
Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

Szerelem a levegőben: mágikus együttállás segít bevonzani a kiszemeltedet

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A hideg csak a kezdet: pánikrohamokat hoz az időjárás

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

A Mészáros Csoport megvásárolta a híres babaáruházláncot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás