RETRO RÁDIÓ

Akarod tudni, ki illik hozzád? Mutatjuk, ki a tökéletes randipartnered





Mostantól minden férfi és minden nő 2 perc alatt kielemezhető egy vadiúj, ingyenes, az egész világon egyedülálló applikáció segítségével.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.21.
szerelem

Legyen szó párkapcsolatról vagy randizásról, az applikációval tudományos alapokra helyezhetjük a partnerünk, a kapcsolatunk vagy akár önmagunk vizsgálatát, mindez ráadásul csak néhány percet vesz igénybe az életünkből.

A Google play és az Appstore mobiláruházakból is letölthető párkapcsolat elemző rendszer elnevezésű applikációban saját véleményünk alapján, bárhol, szinte bármilyen szempont szerint kiértékelhetjük párunkat, randipartnerünket, sőt saját magunkat is. A rendszer számszerűsítve mutatja az eredményeket, ami rendkívüli szórakoztató és egyben tanulságos is.

„Ki vagyok én, és ki illene hozzám igazán?” Legyen az nő vagy férfi, fiatal vagy idősebb, ez az app elsősorban azoknak segít, akik az „igazit” keresik vagy már meglévő párjukat, kapcsolatukat szeretnék alaposabban megismerni, fejlődésre ösztökélni. Kifejezetten hasznos lehet a párkapcsolatukat ápolni, fejleszteni akarók számára, de a bizonytalan társkeresők számára is óriási segítséget nyújt.

„Fiatalon én is nagyon örültem volna egy olyan programnak, ami előre rávilágít, ki kivel illene össze, és ki mit ront el a kapcsolat fejlődése során. Több mint 7000, rendszerezett partner- és párkapcsolati elemzési szempont alapján egészen biztosan fény derül mindenre, ami a kapcsolat útjában áll” – mondja Nemes Roland, alapító és ötletgazda.

(Forrás: parkapcsolatelemzorendszer.hu)

A www.parkapcsolatelemzorendszer.hu címen is letölthető ingyenes applikáció, több száz (rövid, pár perces) checklista használatával, mintegy 7 ezer szempont szerint is képes elemzést készíteni, így néhány perc alatt százalékos és szöveges értékelést kaphatunk arról, mennyire illünk össze a társunkkal, vagy hogy ki és hol hibázik a kapcsolat fejlődésében. Igazi párkapcsolati lexikon a telefonunkon.

A több mint 2 éven át fejlesztett appot férfiakon, nőkön, szingliken, társkeresőkön, boldog és kevésbé boldog párokon egyaránt tesztelték.

Kapcsolati válságban és önismereti célból is ajánlott!

Ha valaki már régóta él párkapcsolatban, a különböző mérföldkövek – így a megismerkedés, összeköltözés, jegyesség, házasság, párkapcsolati viták – elemzésével is kiértékelheti partnerét, kapcsolatát, sőt önmagát is, hiszen az applikációban önismereti és személyiségfejlesztési rész is helyet kapott.

Képet kaphatunk arról, mennyiben tér el az életvitelünk, mennyire passzol a külsőnk és belsőnk, mennyire van jelen a féltékenység, netán a kölcsönös támogatás a kapcsolatban.

Minderről számszerűsített eredményt ad ki a rendszer, ami teljesen más szemszögből világítja meg a dolgokat, és bizony, igen tanulságos.

Külön kiemelendő, hogy mindkét fél külön-külön is kiértékelheti a másikat, így egy igazi párkapcsolat-fejlesztő tréningen is részt lehet venni. Mindez ingyenesen elérhető.

Ha válás vagy szakítás felé halad a kapcsolatunk, az értékelések akkor is komoly segítséget jelenthetnek a problémák összegzésében. Az egyes elemzési eredményeket akár terapeutákkal is átbeszélhetjük, de ha szeretnénk, sms-ben, viberen vagy messengeren is megoszthatjuk partnerünkkel, ami egészen formabontó újdonságnak számít.





Ezeket olvastad már?
Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás