RETRO RÁDIÓ

Pecázik a párom! Most mit csináljak?





Így tölthetjük el tartalmasan szabadidőnket, ha a párunkkal a horgászatot választjuk programnak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
szabadidő

Aranyos, kedves, a szülinapokról sem feledkezik el, de imád pecázni, ezért tavasztól késő őszig a legtöbb hétvégén eltűnik. Minden bizonnyal sok hölgy szembesült már ezzel. Van egy jó hírünk: ha a családi perpatvar helyett a párjával tart, akkor sem kell unatkoznia!

Ígérjük meg, hogy csendben maradunk!

A férfiak állítólag azért is szeretik annyira a halakat, mert azok nem beszélnek. Mi se tegyük. Fogadjuk el, hogy ilyenkor szeretik a saját gondolataikba temetkezve mereven nézni a vizet és az úszót, akár órákon keresztül. Ha már nyílna a szánk, hogy megbeszéljük a családi nyaralás vagy a lakásfelújítás részleteit, inkább csak vegyünk egy mély levegőt és akkor is maradjunk csendben. Várjuk meg, amíg ő kezdeményezi a beszélgetést. Akkor már nyugodtan cseveghetünk vele.

Fotó: Zalai Hírlap

Élvezzük a magányt!

Vigyünk magunkkal egy pokrócot, esetleg egy matracot, de mindenképpen olyan fekvő vagy ülő alkalmatosságot, amelyen kényelembe helyezhetjük magunkat. Örüljünk neki, hogy nem kell semmit csinálnunk. Válasszunk egy jó könyvet, amit régen szeretnénk elolvasni, de soha nincs rá időnk. Esetleg a pokoli toronyként magasodó olvasatlan újságkupac felső két emeletét is a táskánkba tehetjük. Ha nincs kedvünk olvasni, válasszunk egy érdekes podcast-ot, online előadást. Akitől nem idegen a meditáció, annak pedig tényleg remek alkalom, hogy egy kellemes meditatív zene mellett ellazuljon. Azzal sincs baj, ha zajra vágyunk, akkor tegyük a fejünkre a fülest és bulizzunk magunkban a kedvenc slágereinkre.

Egy kis mozgás senkinek nem árt

Ha szeretünk mozogni, akkor időzítsük ezt erre a néhány órára. Vigyünk magunkkal edzőcipőt és keressünk a környéken egy olyan terepet, ahol kényelmesen és biztonságosan futhatunk. A párunk számára teljesen mindegy lesz, hogy ott gubbasztunk-e néhány méteres körzetben, valószínűleg észre sem veszi, ha eltűnünk. Persze nem árt szólni neki. Aki nem szeret rohangálni, sétáljon egy jó nagyot. Aktívan is ugyanúgy kiszellőztethetjük a gondolatainkat, mint olvasás vagy meditálás közben.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás