Kétségbeesetten vágysz arra a pillanatra, amikor kiszemelted szemében különleges leszel? Néha úgy tűnik, hogy áttörést értél el, de az együtt töltött idő nagy részében elhanyagolva érzed magad? Nem könnyű továbblépni, de akadnak jelek, amiket megtapasztalva ez lenne a helyes döntés.

Ne hagyd, hogy elhitessék veled, nem érdemelsz jobbat Forrás: Pixabay

Szinte minden találkozótokat az utolsó pillanatban tudjátok megszervezni, pedig már az összes barátod hívott, hogy hétvégén ráérsz-e? Úgy látszik, vannak nálad fontosabb tervei és csak akkor keres, ha ezek nem jönnek össze. Akkor kell megálljt parancsolnod, ha azon kapod magad, hogy minden programötletet visszautasítasz, mert arra vársz, hogy kiszemelted előkerüljön és randizzatok.

Esküvőre vagy egy hasonlóan fontos eseményre készül, de téged nem visz magával? Te állsz elő egy számodra fontos programmal, de kihúzza magát alóla? Te már valószínűleg úgy érzed, hogy mindent beleadtál ebbe a kapcsolatba, és ebben nincs is okod kételkedni, ennél többet nem tehetsz. Elvárja, hogy ha hív, azonnal felvedd a telefont, de ő nem mindig fogadja a hívásodat? „Most nem lehetünk együtt” – ráz le, ha többször próbálkozol? Nem szabad eltűrnöd, hogy többnyire boldogtalan vagy mindössze néhány örömteli pillanatért. Fogj gyanút akkor is, ha csak a saját életeseményeire emlékszik, azt viszont nem tartja számon, amiket te meséltél neki.

A fenti helyzetek esetén légy határozott és ne várd a mesébe illő változást, mert rád egy lehetőségként tekint, amíg nem talál valakit, aki tényleg elcsavarja a fejét. Rád viszont valahol már vár az igazi!