A nézők által hiányolt, kötetlen hangulatú vitaműsorban a mindenkori aktuális, a publikumot leginkább foglalkoztató politikai és közéleti témákról, kérdésekről M. Dobos Marianne műsorvezető beszélget visszatérő vendégeivel, Gajdics Ottóval, G. Fodor Gáborral / Mráz Ágoston Sámuellel, Gerő Andrással és Fodor Gáborral.

Fotó: hírTV

A politikai paletta ellenkező oldaláról érkező vitapartnerek jelenléte, a legfontosabb napi eseményekkel kapcsolatos témák gondosan irányított és tematizált felvetése a garancia arra, hogy hétről-hétre egy-egy izgalmas, várhatóan éles szócsatákban bővelkedő, érvek és ellenérvek ütköztetése mentén zajló vitaműsor bontakozik ki a nézők szeme láttára a stúdióban.

A Párbaj első adása február 11-én (pénteken) este 20:00 órától látható a Hír TV programkínálatában, illetve ezt követően minden pénteken ugyanebben az időpontban, egyórás intervallumban.

Fotó: hírTV

„Élni, és élni hagyni. Avagy nem értünk egyet, de meg tudjuk beszélni.” jelmondattal útjára indul tehát a PÁRBAJ – A hét csörtéje, ahol kulturált parázs vita formájában tüzelik fel a tévénézők figyelmét a műsor szereplői, miközben megteremtik és meghagyják számukra a szabad véleményalkotás lehetőségét.