RETRO RÁDIÓ

Te milyen típusú pasira buksz? Mutatjuk, hol találod meg





A hűvös, szőke svédek, a tüzes brazilok, vagy a favágó alkatú amerikai férfiak a legvonzóbbak? Valószínűleg ebben a kérdésben nem tudna két nő közös nevezőre jutni, hiszen mindenkinek más a szép. Országok szerint is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.26.
szexi pasik ország

A BrightSide néhány évvel ezelőtt összeszedett 10 országot, amelyekben egymástól eltérő a férfi szépség jelentése. Ami az egyikben szexisnek számít, attól a egy másik nemzetiségű nőt kiráz a hideg.

Az erős, világos bőrű, kidolgozott izmokkal rendelkező férfiakért rajonganak az amerikai nők - Fotó: Shutterstock

Amerikai Egyesült Államok

Amerikában a széles vállú, zömök, nagydarab férfiak a favoritok. Az erős, világos bőrű, kidolgozott izmokkal rendelkező férfiakért rajonganak az amerikai nők. A szakáll plusz pont, és nem kell a flanc sem, elég a farmer, bakancs és a kockás flanel ing.

Brazília

Barna szem, sötét haj, napbarnított bőr, vékony testalkat és kockahas a brazil sztereotípia. A trópusi nők azonban a kék szemű férfiak után fordulnak meg az utcán. Jó, nekik is legyen kocka a hasukon és szamba a lábukban!

India

A bollywoodi filmipar a sportos és izmos férfiideált fejlesztette ki. A borosta, a hajzselé és a gyantázott test alapkövetelmény a prototípusnál. Egy indiai férfi messzire elkerüli a szoláriumot, viszont mindent tud a bőrvilágosítás technikájáról.

Svédország

A történelmi hagyományok trendivé válása miatt a svéd nők odavannak a brutális, viking típusú, izmos, vörös férfiakért, akik egy kicsit háttérbe szorították a szőke, karcsú, szomorkás szemű, markáns állkapcsú srácokat.

Törökország

A törökországi hölgyek számára azok a férfiak jelentik az ideált, akik egyszerre bátrak és erősek, de ugyanakkor érző lelkűek is. Fontos a rendkívül jól ápoltság és a hajformázás alapos ismerete és gyakorlása. A mellkasszőr nem szexis, úgyhogy a gyantázó készletnek kéznél kell lennie.

Olaszország

Itáliában mindenkit jóképűnek és elbűvölőnek tartanak, aki mosolyog és ápolt. Az olaszok illatosak, jól öltözöttek, és nem riadnak meg a világos ruháktól és az ékszerektől sem. Szedik a szemöldöküket, manikűröztetnek és védjegyük a borosta.

Dél-Korea

Itt a lány vonások, a puha, selymes bőrt és a sovány testalkat a nyerő. Kapaszkodjon meg mindenki: a férfiak nem riadnak vissza a plasztikai műtétektől sem!

Anglia

Az Egyesült Királyság partjain nem süt túl sokat a nap, így aztán az itt élő férfiak bőrszíne is ehhez igazodik. Ezt viszont ők nem annyira szeretik: ellentétben az indiai férfiakkal, ők barnító krémeket használnak, ha hódítani akarnak. A brit macsó mindig borotvált és otthonosan mozog a testedzés világában.

Görögország

A vonzó görög férfi éltesebb korú, sötét haja őszbe fordul, arcvonásai férfiasak, tekintete mély. Karcsú testalkat jellemzi és mindenképpen magas.

Ausztrália

Az ausztrál férfiak nem sajnálják az időt és a pénzt a külsejükre. Gyakran járnak kozmetikushoz és konditerembe is, de nem félnek az orr-, és arcplasztikától sem.





Ezeket olvastad már?
Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Teljes káosz vár Budapestre a hétvégén, ezek az okok

Teljes káosz vár Budapestre a hétvégén, ezek az okok

Nagy baj van a SPAR egyik népszerű termékével: azonnali termékvisszahívást rendeltek el

Nagy baj van a SPAR egyik népszerű termékével: azonnali termékvisszahívást rendeltek el

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás