RETRO RÁDIÓ

Drámai döntés! Ezért kerüli fia iskolai tevékenységét az OnlyFans-modell





A Floridában élő brazil modell nem szeretne kellemetlenséget okozni kamasz gyermekének a munkája miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.26.
mindent a gyermekért

Mayara Lopes rendszeresen hat számjegyű bevételre tesz szert az OnlyFansra feltöltött felnőtt-tartalmainak köszönhetően, de azt állítja, hogy a szexmunkával járó előítéletek miatt nem vesz részt tinédzser fia iskolai eseményein, mert szeretné elkerülni a pletykás szülőket.

A 35 éves anyukával a Daily Star készített egy interjút, aki még 2013-ban költözött egy Jacareí nevű brazil kisvárosból Floridába egy jobb élet reményében, és eleinte takarítónőként kezdett el dolgozni. Mayara Lopes a kalandba a most 15 éves fia miatt vágott bele, ám ekkor még nem utazhatott vele, ugyanis nem volt pénz két repülőjegyre.

Idővel azonban a napi három luxusingatlan kitakarításától odáig jutott, hogy saját takarítócéget alapított, így természetesen a fiú is az Egyesült Államokba költözhetett.

„A fiam az oka annak, hogy olyan keményen dolgozom. Egyedülálló anya vagyok, és nincs senki, akire támaszkodhatnék, de az OnlyFans lehetővé teszi számomra, hogy jó oktatást engedjek meg neki, és lehetővé teszi azt is, hogy mindig otthon legyek vele” – mesélte az anyuka.

Lopes azt is elárulta, hogy szigorú a fiával, és nem engedi meg neki, hogy a közösségi média oldalait használja, valamint nem látogat olyan iskolai rendezvényeket, amelyeken a szülők is részt vehetnek.

Kerülöm a fiam iskolai tevékenységeit, hogy a szülők ne ássanak elő információkat rólam, és ne tudják meg, hogy pornóból élek” – foglalta össze a modell, a szexmunkával járó diszkriminációról pedig általánosságban azt is elmondta, hogy már rengetegszer találkozott vele.

„Próbáltam egy influenszerügynökségnél dolgozni, de a tartalmaim miatt nagyon furcsán viselkedtek, amikor bevontak az eseményekbe. Megkértek, hogy ne említsem az OnlyFans-t és hasonlók” – magyarázta Mayara Lopes, majd felhozott egy konkrétabb példát:

„Emellett az utolsó párkapcsolatom is lélekromboló volt. Amikor hallottam, hogy az exem azt mondta, nem akarja, hogy a családja tudjon rólam, mert pornózom. Ez egy nagyon személyes típusú diszkrimináció, de a legbántóbb benne, hogy olyan emberektől jön, akiket szeretsz.

Az anyuka jelenleg elégedett az életével, mivel nem kell a számlák miatt aggódnia és mindent meg tud adni a fiának, így magániskolába is tudja járatni őt.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Mayara Lopes | Tattooed model (@iwantmayara) által megosztott bejegyzés





Ezeket olvastad már?
Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Teljes káosz vár Budapestre a hétvégén, ezek az okok

Teljes káosz vár Budapestre a hétvégén, ezek az okok

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás