RETRO RÁDIÓ

Mellbe vágó öngyilkosság Budán! 18 éves lány vetette ki magát a társasház ablakán





A Duna-parti Szilágyi Dezső tér szomorú tragédiára ébredt szerdán, egy mindössze 18 éves lány hunyt el, miután kiugrott a harmadik emeletről. A szomszédok szerint szerelmi bánat állhatott a háttérben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.28.
I. kerület Szívszorító tragédia

Az I. kerület Facebook-csoportjaiban egy idős hölgy balesetéről terjedtek a pletykák. A Metropol a helyszínen járt utána a híreszteléseknek, de arra nem számítottunk, hogy az igazság ennyire mellbevágó lesz. A Szilágyi Dezső téren álló társasház homlokzatára ugyanis megérkezésünkkor húzták fel a fekete zászlót, miután egy csupán 18 éves fiatal és gyönyörű lány hunyt el szerda délelőtt 10 órakor.

A lakóközösség fekete zászlóval tiszteleg a ház legfiatalabb lakójának emléke előtt Fotó: KB/Metropol

Az I. kerületi Szilágyi Dezső tér egy nagyon kellemes környék, a téren zöld növényzet, egy szép templom, a környéken pedig a Budára jellemző hangulatos társasházak állnak körbe. Az idilli helyszín azonban szívszorító tragédia helyszíne volt szerda reggel. Az egyik társasház harmadik emeletéről ugrott le egy fiatal lány, így véget vetve az életének. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért lehetett öngyilkos a lány, azt azonban a rendőrség megerősítette lapunknak, hogy „idegenkezűség gyanúja nem merült fel”. A család környéken élő ismerőseivel beszélgettünk az eset kapcsán.

„Kedves, jóravaló család, hárman voltak, édesanya, apuka és a lány lakott itt. Nagyon rendesek a szülők, le a kalappal előttük, példás család. Szerda délelőtt 10 óra körül történt az eset, akkor hívták ki a mentőket, mi is a rendőrség véleményét várjuk az esetről, nem igazán bocsátkoznánk találgatásokban a halálával kapcsolatban” – árulta el lapunknak az egyik szomszéd.

A harmadik emeletről zuhant le a fiatal lány Fotó: KB/Metropol

Egy másik környező házban élő lakó bőbeszédűbb volt az esettel kapcsolatban, azonban minden megszólaló egyetértett abban, hogy ezek csak pletykák, a valódi okokat valószínűleg csak a lány tudhatta igazán.

„Egy nagyon csinos lány volt. Úgy tudjuk, hogy nemrég szakítottak a volt barátjával, azóta depresszióba eshetett. Az okok között lehetett ez, de nem szeretnénk semmiképpen sem azt állítani, hogy ez volt a konkrét kiváltó ok. Viszont észrevehető is volt rajta, hogy nehezen viselte a szakítást” – mondta el egy másik téren lakó. Többen is rámutattak, hogy egy nagyon szemrevaló lányról volt szó. Ami még szomorúbbá teszi az esetet, hogy a társasház lakóközössége legfiatalabb tagját gyászolja. A család tragédiája pedig a legnehezebb, ők egyetlen gyermeküket veszítették el.

„Ebben a házban kevesen laknak, főként irodák vannak itt, a ház legfiatalabb lakója volt az elhunyt lány. Ez egy tehetősebb ház, nem volt semmilyen rossz háttere a családnak” – nyilatkozta szűkszavúan lapunknak az egyik itt lakó.

 

Ha Te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

 





Ezeket olvastad már?
Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Most már biztos: ez mindenképp legyen kéznél a húsvéti hosszú hétvégén

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Kettős tragédia: fagyasztóban találták meg a 13 éves fiú holttestét, a dédnagymama belehalt a sokkba

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Erotikus titkok: ennyiszer szexelj a kedveseddel, ha azt akarod, hogy veled maradjon

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Így ünnepeltük egykor a húsvétot, mi magyarok mindig megadtuk a módját - Galéria

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás